Wciąż się dużo:
Widzę, Google już indeksowane takie złe linki (od czasu, kiedy vbseo kanonicznego został wyłączony, ponieważ nie działa) i być może czasami powracają niektóre z nich. Jednak tym dosent url wydaje się być w indeksie Google jest już tak się to od gdzies.66.249.65.7 - - [23/Jan/2010: 04:00:45 +0100] "? GET / ja / sv / showthread.php t = 6853 & page = 2 HTTP/1.1" 200 195783 "-" "Mozilla/5.0 ( compatible; Googlebot/2.1; + http://www.google.com/bot.html) "
Spróbuj i przejdź do łącza ( お気に入り の 開幕 戦 - ページ 2 ) I mouseover flagi, widać źle adresów w źródle strony.
Niektóre linki na takie strony są normalne, niektóre nie (wyszukiwanie / ja / sv w źródle). Będzie podwójne łącze flaga trafi do pierwszego języka w podwójnej folder i kanonicznej link corrosponding do pierwszego folderu języka w url = języka poprawne. Tak więc błąd nie jest tak źle - mam nadzieję, że Google będzie przestrzegać adres url. Ale nadal jest trochę brudny![]()
1. Musimy znaleźć przyczynę, jak takie linki pojawiają się i temu zapobiec.
2. Musimy prawidłowe linki flagi raz Googlebot osiągnąć takiej strony, ponieważ już takie adresy URL w indeksie (czyli rozwiązania 1. Nie przeszkodzi 2)..
vbetflag-problem wydaje się być ok![]()