Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 5 z 5

Wątek: Cytując problemy

Członek

Default Cytując problemy

Kiedy ktoś odpowie za pomocą cytatów, widzę że cytaty są tłumaczone, ale odpowiedź jest również (ale kliknięcie strzałki w "dół" nie pokazuje niezrozumiały odpowiedzi). Czy jest jakiś sposób mogę to zrobić tak, że Cytaty nie są tłumaczone, lub kliknięcie strzałki w dół zawsze pokazuje niezrozumiały tekst bez problemów, nawet jeśli znajdują się cytaty?

Przykład:
    Code:
    http://ftazeta.com/spanish/29248-recommendation-for-a-box-hd.html#post170017
    Uważam, że powinno to być łatwy i prosty utrwalić mój koniec. Wdzięczni za wszelką pomoc.

Dziękuję,
    gopalmm2

Zakazany

Jeśli chcesz, że tekst nie przełożyła użytkownika wiadomość, wprowadź ją w BBCode (notranslatehttp://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html).

Członek

Nie, to nie problem jest. Sprawdź link i kliknij na drugim "strzałka" tam. Grot strzałki nie wyświetla niezrozumiały tekst przy użyciu VB cytując tekst. Spróbuj przeczytać mój post ponownie. Kiedy mówię cytaty, miałem na myśli że VB jest cytując odpowiedz. Przepraszamy za wszelkie nieporozumienia.

Dziękujemy za pomoc.

Członek

Z jakiegoś powodu to wydaje się działać teraz... Nie wiem czy ty sta³y ono dla mnie, ale ten problem został rozwiązany.

Dziękuję,
    gopalmm2

Zakazany

Cieszę się, że możesz rozwiązać problem.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •