Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12
Wyniki 11 do 15 z 15

Wątek: Przetłumaczyć tylko nowe wątki

Senior Member

Ponadto pozwala powiedzieć mam x liczba wątków, które przetłumaczone, ale nie chcę tłumaczyć coś już w ogóle. Nie ma żadnego sposobu, aby wyłączyć tłumaczenia bez usuwania wszystko linki do tych stron.

W tym przypadku chciałbym zachować flaga linki gdzie tłumaczenia istnieje, ale wyłączyć flagę linki, więc nic nowego jest przetłumaczone.

Jest to przypadek, gdzie wewnętrznego przełącznika, aby powiedzieć, czy ten wątek jest w pełni przetłumaczona w tym języku, wyświetlić link Zgłoś

Zakazany

Należy utworzyć nowy temat z wyróżnić.
    Proszę zachować jeden problem na jeden wątek.
    Nowa funkcja "przetłumaczyć tylko nowe wątki" zostało już zrobione i zawarte w budce - vBET 3.x oraz 4.x vBET Wersje.

Senior Member

Zainstalowałem najnowszą wersję, i niestety to nie działa, jak myślałem, że będzie.

Problem jest, że jeśli używane, starsze wątki, a następnie dni określone, że Było tłumaczone są już związane. Ponadto link jest nadal istnieje, ale zostanie przekierowany do oryginału. Zdaję sobie sprawę, jest wyzwaniem w określaniu, czy wątek została przetłumaczona, lub nie, ale myślę, że jest to niezbędne, aby nie tracić pieniędzy na poprzednich tłumaczeń, które zostały zakończone.

Senior Member

Również jeśli wątek, który wcześniej został przetłumaczony spadnie poniżej progu "Nie tłumaczyć stare wątki" wtedy będzie dużo indeksowanie, dzieje. Jeśli nic to nie powinno być kilka dni, ale stałej daty, więc tłumaczenia nie będą stale się nieaktualne.

Zakazany

Jeśli temat jest przekierowanie to nie stracisz pieniędzy na tłumaczenie, bo nie jest wysyłana do tłumaczenia.
    Tłumaczenie wątku w określonym terminie, będzie w http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html.

Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •