Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 19

Wątek: Tacy klienci ponownie VBET

Członek

Default Tacy klienci ponownie VBET

Po włączeniu VBET, Strona główna opcja VBET nie będą wyświetlane (wszystkie pozostałe strony opcje będą wyświetlane). Ponadto Moje fora będą już wyświetlane.

Używam vBulletin 3.8.7 PL2.

Jestem zaniepokojony uzyskanie VBET powrotem do trybu online. Zostałem zmuszony do take it off my system, ponieważ został on jakoś przeszkadzających z wyświetlaczem wątku.

Prawdopodobnie należy po prostu Kupuję usługi instalacji i mają Chłopaki to zobaczyć...

Członek

I zarejestrowana dla interfejsu API Google tłumaczenia i wprowadzony ciąg wymagane w opcji VBET.

Członek

Myślę, że może to być ten problem "wykonanie zamówienia", jakie mieliśmy w przeszłości z naszych własnych plugin do uwierzytelniania. I ponownie sprawdziła, że nasze plugin uwierzytelniania jest wykonanie zamówienia 1001 (to) i vBulletin wynosi 1000 (to).

Jest to inny problem; flagi nie są wyświetlane, nic nie wyświetla, vBulletin tylko zawiesza. Poproś vBulletin listy nowe księgowania i po prostu wyświetlane biały ekran, dopóki nie zostanie wyłączona VBET.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Hi. Przepraszamy za czas reakcji - mieliśmy długi weekend w Polsce.

Upewnij się, że wychodzące żądania w systemie włączona. vBET jest za pomocą tłumaczeń zewnętrznych dostawców, jeśli system jest blokowanie takich wniosków, a następnie wszystko będzie tylko słuchawkę, ponieważ jest zablokowany.

Tylko za pomocą testu plik, można po prostu sprawdzić go. Proszę tu znaleźć szczegółowe jak sprawdzić go: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728
    Jeśli są blokowane - Strona zawiesza się następnie należy skontaktować się z dostawcą hostingu i poprosić go do umożliwienia wychodzących żądań http.
    Powiedz, potrzebujesz więcej pomocy

Członek

Bingo... Oto odpowiedź:

Badanie rozruchu tłumaczenia dla interfejsu API Google v2
    Wynik testu:
    Błąd testu: nie można połączyć się z hostem
    Czas połączenia (ms): 21088.4240723

Jest to informujący, że problem zapora połączenie Google API? Jeśli tak, proszę mi powiedzieć co portów i jaki serwer należy zażądać.

Członek

W witrynie Moja witryna ma obowiązek przechodzą przez serwer proxy, który pozornie uniemożliwiają połączenie googleapis.com. Czy istnieje sposób ustawić serwer proxy w VBET?

Członek

Może to pomóc w nie, ale użycie kodu googleapis.php zmienić serwer proxy, otrzymuję następujący:

Wynik badania: {"dane": {"tłumaczenia": [{"translatedText": "hello", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Błąd testu:
    Czas połączenia (ms): 196.223876953

Oznacza to, że jakimkolwiek sensie?

Senior Member

Quote Napisał hmspain View Post
    Może to pomóc w nie, ale użycie kodu googleapis.php zmienić serwer proxy, otrzymuję następujący:

Wynik badania: {"dane": {"tłumaczenia": [{"translatedText": "hello", "detectedSourceLanguage": "pl"}]}}
    Błąd testu:
    Czas połączenia (ms): 196.223876953

Oznacza to, że jakimkolwiek sensie?
    Wskazuje, że tłumaczenie miała miejsce ok

Członek

Quote Napisał Simon Lloyd View Post
    Wskazuje, że tłumaczenie miała miejsce ok
    To pomocne, dziękuję! Teraz należy dowiedzieć się, dlaczego dodanie obejścia serwera proxy do VBET nie rozwiązało problemu zawiesi się:-(.

Emeryturze;)

Cześć
    Proszę mi powiedzieć Jeśli potrzebujesz dalszej pomocy z tego problemu

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •