Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 5 z 5

Wątek: Błąd krytyczny podczas stronie wyłączony

Członek

Default Błąd krytyczny podczas stronie wyłączony

Hi. Kiedy admincp / setup / włączyć vBulletin lub wyłączyć i zmienić go na "off" a następnie zamknij admincp i wylogować i ponownie wpisać adres URL strony, do domu, otrzymują:

Fatal error: Call to undefined vbet_getSupportedTranslations function () w ... / html / forum / includes / class_bootstrap.php (283): eval () 'd code on line 9

Mogę zalogować się na admincp i zmienić VBulletin on / off z powrotem do "on", a następnie wylogować się i ponownie wpisać adres URL strony głównej i ... na stronie głównej po raz kolejny będzie wyświetlany prawidłowo. Tak więc problem wydaje się być związany z toczenia vBulletin off.

Używam vBulletin 4.0.0 Poprawka Level 1 (Gold) i vBET 2.4.1 (aktywna) bez vbseo (jeszcze).

Czy potrzebujesz dodatkowych informacji lub nie wiesz co może być nie tak? Dzięki!

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Zbadamy to i spróbuj odtworzyć. Skontaktujemy się z Tobą na ten temat później.

Również ten problem jest o darmowej wersji, więc przenieść ten post do darmowej wersji sub-forum

PS.
    Proszę pamiętać, że mamy zaplanowane wydanie wersji płatnej vBET 3.3.0, więc darmową wersję ma niższy priorytet. Jest możliwe, że zajmiemy się tą kwestią w przyszłym tygodniu. Nadzieję, że jest OK dla Ciebie - w tym czasie można wyłączyć darmowej wersji, jeśli szkodzi forum.

Członek

Michał - Dzięki. Ja całkowicie obsługuje się skupić na zwolnienie vBET 3.3.0! Błąd, którego jestem raportowania dla 2.4.1 nie jest istotne dla mnie, ale może pomóc w rozwiązywaniu problemów z kodem dla 3.3.0. Czekam jest płatniczej klienta, tak szybko, jak to jest że 3.3.0 jest zwolniony!

Należy pamiętać, że vBET 3.3.0 nie będzie obsługiwać jeszcze vB4! vBulletin 4.0 będzie obsługiwany w serii vBET 4.x. Planowaliśmy wydanie vBET 4.0.0 dla marca

Poprawione - zostaną włączone do 2.4.2

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •