Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 8 z 8

Wątek: znakowanie bezpłatne?

Członek

Default znakowanie bezpłatne?

Text automatically translated from: English to: Polish
    Translated text
    Hi zakupione marki bezpłatnie, ale vbet.

Proszę o przysłanie nowe instrukcje jak usunąć, starą jedynek doenst pracy...
    Original text

Emeryturze;)

Cześć
    Może użytkownik proszę opisać problem trochę więcej specyfic, I może nie w pełni zrozumieć można

Członek

???? Dlaczego nie rozumiesz? Jak powiedziałem, że zakupione marki bezpłatną kopię vBet, ale! Pokazuje on, "dzięki vBET 3.5.4 serwujemy automatycznego tłumaczenia" - > WoW Forum | WoW Forum FairPlay Bot Chcę, aby usunąć go!
    Ostatnio edytowane przez vBET; 14-04-12 W 10:56. Powód: Korekta bbcode

Emeryturze;)

Wymówienie
    Proszę o przysłanie nowe instrukcje jak usunąć, starą jedynek doenst pracy...
    VBET posiada obecnie różne wersje dla brandingfree, więc może można Proszę mi powiedzieć gdy masz pewność pobrałeś właociwa?

Członek

Nie rozumiem użytkownik.

Proszę sprawdzić na konto account.

Zakupione vbet z BRANDING wolna.

Pobrano i zainstalowano "vBET354BF.zip", ale naszym forum jest nie marki wolnego, jak usunąć informacja o prawach autorskich?

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Hi. Proszę bądź grzeczny - jest naprawdę żadnego powodu, aby Krzyk. Wiem, że Radek nie należy rozumieć w po raz pierwszy, ale po przeczytaniu blogu pierwszy można dowiedzieć się, że nie był on zbyt jasne co chcesz usunąć - vBET, Marek?... Rozumiem, ale nadal nie był klarowny i Radek po prostu asked you co dokładnie masz na myśli.

Po mu powiadomiła Pana w sposób grzeczne, że istnieje inny pakiet dla marki wolne i po prostu wystarczy pobrać i zainstalować ją ponownie. Miał nie informacji przed że już to zrobiłeś.

Dlatego prosimy - bez screaming Tak - widzimy, że marki wolnego Nasz personel ma to informacje dołączone do każdego blogu. Tylko jadę, aby sprawdzić nasze FTP czy BF pakiet jest OK lub istnieje kilka błędów w nim. I will give you roztwór w kilka minut po odłożeniu go

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Cześć
    W istocie wystąpił błąd w wydaniu BF - Proszę pobrać go ponownie i przekazywać nowe pliki do serwera.

Przepraszamy za kłopoty z. Proszę potwierdzić, czy problem został rozwiązany.

Członek

Nie zrozumcie mnie niewłaściwy, i został nie screaming, i just want to wyjaśnienie co chcę... jego pracy teraz potrzebne tylko 5 dni:-/

Mimo to dzięki!

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •