Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 11

Wątek: Interfejsu API Google jakie kosztem

Junior Member

Default Interfejsu API Google jakie kosztem

I właśnie zainstalowano tego produktu i sprawdzić, czy Google jest usługa płatna. Widać również, że to oni oferta jako koszt.

Opłaty za użytkowanie:

Tłumaczenie:
    20 zł za 1 M znakami tekstu, w którym opłaty zostaną skorygowane proporcjonalnie do liczby znaków faktycznie świadczona.
    Wykrywanie języka:
    20 zł za 1 M znakami tekstu, w którym opłaty zostaną skorygowane proporcjonalnie do liczby znaków faktycznie świadczona.
    Rzeczą jest, że mam pojęcia co to może działać w miesięcznie, jeśli ktoś może stać się me pomysł na czym one są płatniczych miesięcznie będzie być ceniona. Wiem, że to byłoby również uzależnieni od ruchu do witryny i różniłyby się od witryny, ale naprawdę potrzebne niektóre rodzaje punkt odniesienia dla tego Jeśli to możliwe może można byłoby także wskazywać typu ruchu, witryna ma lub po prostu księgowania łącze do witryny i I będzie spróbuj i porównaj go do mojego forum

Junior Member

Nadal próbuję znaleźć niektóre odpowiedzi na to jedno

Junior Member

Nie martwić się o tym, jak I usunięto to mod z mojej witryny

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Wydaje się, że nasi użytkownicy nie chcesz udostępniać informacje o ich tłumaczeń. Jak można napisał pierwsze stanowisko, że Google wyraźnie opisuje kosztów. Również Microsoft umożliwia wolnym tłumaczeniu (z miesięcznych limitów ale wolne) i jesteśmy tylko do wydania nowej wersji, co pozwoli na ręczne tłumaczeń

Junior Member

Tak jak, ale go nie daje nam wszelkie pomysł co to mogą pochodzić końcem miesiąca

Emeryturze;)

Jeśli ustawisz swoje limity, tłumaczenie API będzie wykonywać wszelkie over-quoted tłumaczenia. To działa jak jest teraz w wolnym tłumaczeniu Microsoft API użycie alle 2 M znaków API po prostu przestaje, tłumaczenie

Członek

Text automatically translated from: German to: Polish
    Translated text
    Witam,
    Moje forum ma około 175,000 stanowiska i 25,000 wątków, I tłumaczenia w języku angielskim i francuskim. Pierwszy dzień spędził około 1,5 miliona, prawie 20 zł. Jeśli istnieje odsetek I później nadal tak że tutaj.
    Original text

Emeryturze;)

Cześć
    Proszę nie pamiętać, że vBET jest buforowaniem danych, więc po kilku dniach Twoja kwota tłumaczenia wniosku o tłumaczenie spadki. Również wolne Microsoft przez azure pozwalają przetłumaczyć znaki 2m za darmo

Członek

Text automatically translated from: German to: Polish
    Translated text
    Wiem. Zgłaszających I 'm skargę ale wcale.
    Original text

Członek

Przetłumacz API: translacja
    Liczba znaków
    Codzienne przydziałów: 2 M
    28-dniowe ogółem: 21.03 m
    Tłumaczenia APICharacters19.82 M396.30 USD
    Ostatnio edytowane przez r.dziadusz; 07-05-12 W 21:57.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •