Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 8 z 8

Wątek: VBET V4.4.6 tworzy sieci?

Widok hybrydowy

Poprzedni Post Previous Post   Next Post Następny Post
    Członek

Default VBET V4.4.6 tworzy sieci?

Używam vBulletin 3.8.6 przy użyciu dostosowanego karnacji. Są tylko dodatki, które są aktywne:

AME - Embeder automatyczne Media
    Nowy wątek powiadomień
    Ogłoszenie Dziękujemy Hack
    vBulletin blogu
    i nasze własne uwierzytelnianie Webkey dodatek

Uważnie przestrzegać instrukcji instalacji V4.4.6 i wprowadzić go do punktu, w którym potrzebowałem skonfigurować go. System stosowany ma VBET na nim pomyślnie, ale miałem go usunąć po napotkaniu wiele problem usergroup. Po instalacji, użytkownicy zaczął narzekać, aby system działał... (Niestety, nie jest jeszcze) komunikat o błędzie wskazywanego VBET, tak I wyłączone VBET pozwoleniu, czy mogę ukończyć kroki konfiguracji i ponownego włączenia go.

W tym momencie zauważyłem, że dodatkowe sieci zostały utworzone w moim systemie, jeden dla każdego języka. WHA?

I musi być brakuje czegoś. Ostatni raz próbowałem aktualizacji VBET, zabrakło w tym samym wiele usergroup problemu. Było kilka miesięcy od VBET pracował w moim systemie. Należy umowy z państwem, aby go zainstalować, czy jestem I brakuje czegoś?

Mogę usunąć z mojego systemu; wszystko jest uruchomiony ponownie grzywny (albiet bez VBET).

Emeryturze;)

W tym momencie zauważyłem, że dodatkowe sieci zostały utworzone w moim systemie, jeden dla każdego języka. WHA?
    Jeżeli nie są one oddzielone tablic w Twojej sql, a jeśli jest to tylko jeden dla każdego języka jest ok. vBET tworzy go w celu grupowania użytkowników w tym samym język domyślny. Także jeśli masz jakiekolwiek problemy podczas Twojego tłumaczenia I przyjemnością pomóc i każde pytanie

Członek

Quote Napisał r.dziadusz View Post
    Jeżeli nie są one oddzielone tablic w Twojej sql, a jeśli jest to tylko jeden dla każdego języka jest ok. vBET tworzy go w celu grupowania użytkowników w tym samym język domyślny. Także jeśli masz jakiekolwiek problemy podczas Twojego tłumaczenia I przyjemnością pomóc i każde pytanie
    Jeden usergroup jest tworzony dla każdego języka (jest to coś nowego? Dodanie 50 sieci nie jest chłodnym); I have nie idea jakie rozdzielone tablicy w języku sql jest; Przepraszam! Po zainstalowaniu najpierw VBET ponad rok temu, nie dzieje. VBET po prostu zainstalowany i elsewhere. Obecnie występują Diabeł czasu uzyskiwania, je z powrotem na system.

Emeryturze;)

w admincp - > usegroup wyglądać następująco:
    Domyślny język: albański
    ?
    Jak powiedziałem teraz vBET tworzy rozdziela grupy użytkowników. Jeśli Twój forum działa wolniej również może być coused przez inne rzeczy, prosimy przeczytać to stanowisko:
    kliknij

Członek

w admincp - > usegroup wyglądać następująco:?
    Jak powiedziałem teraz vBET tworzy rozdziela grupy użytkowników. Jeśli Twój forum działa wolniej również może być coused przez inne rzeczy, prosimy przeczytać to stanowisko:
    kliknij
    Tak, jeśli mój forum obsługuje 50 językach, można oszacować zobacz * 50 * dodatkowych sieci utworzone?

Emeryturze;)

Tak można, ale zostały utworzone, aby nasz produkt działa szybciej.

Członek

Tak można, ale zostały utworzone, aby nasz produkt działa szybciej.
    Tak utworzonego 50 + sieci na moje forum, aby VBET szybciej?!? ale I można je usunąć i zobacz VBET trochę wolniej?!? ... i będzie pobrać wszystkie tylko odtwarzane podczas następnej aktualizacji?!?

Emeryturze;)

Tak będzie recreateed w każdej aktualizacji.
    Również można spróbować usunąć wszystkie z nich, ale trzeba wyłączyć ten dodatek: userdata_presave i jeśli chcesz odinstalować vBET będzie nedd dodatkowe zmiany:

includes/vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

Znajdź wiersz:

vbet_removeDefaultLanguageGroups function () {
    i usuń całą zawartość tej funkcji

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •