Pokój, Miłosierdzia i błogosławieństwa Boga Panowie mam problemu w moim forum: Wewnętrzny błąd serwera Serwer napotkał błąd wewnętrzny lub konfiguracji i nie był w stanie spełnić żądania. Skontaktuj się z administratorem serwera, webmaster@soqokaz.com I informowania ich o czas, który wystąpił błąd i wszystko, co może wykonaniu który może spowodował błąd. Więcej informacji o tym błędzie są dostępne w dzienniku błędów serwera. Należy zauważyć, że Zaloguj się do panelu sterowania Samo, który pokazuje on me I czasami wprowadzić I mam problem w aktualizacje, ale nie mam doświadczenie w pracy Ten komunikat aktualizacji za pośrednictwem dyrektora panelu sterowania Znaleziono szablonów należy uaktualnić do bieżącej wersji! Znaleziono szablonów zaktualizowane [21] musi wystąpić, podstawowym i równorzędnym do nowej wersji. Zaleca się, że nie możesz w tak szybko w celu uniknięcia problemów i wadliwych działań na forum! Kliknij tutaj, aby obejrzeć te szablony! Mam nadzieję, że pomoc God bless you korzyści
Ostatnio edytowane przez r.dziadusz; 09-02-12 W 15:49. Powód: BBCode dodaje
Zobacz Tag Cloud
Zasady na forum