Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 8 z 8

Wątek: Kolor tekstu?

Senior Member

Question Kolor tekstu?

Gdzie można I należy zmienić kolor tekstu w menu rozwijanym flagi? Na niektóre z moich karnacji jest zupełnie nieczytelny. Patrz załączony:

Emeryturze;)

Będzie on prawdopodobnie konieczne pewnych zmian w kodzie. Będzie Sprawdź, na nim i I will give you niektóre więcej clue jutro

Senior Member

OK dzięki, I będzie sprawdzać regularnie.

Emeryturze;)

Czy mogę znaleźć go:
    Aby ustawić kolor tego menu rozwijanego trzeba edycji pliku:
    głównym forum - > obejmuje - > vbenterprisetranslator_functions_url.php

i edytowanie wiersza:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: black;" '
    Zmień wartość Kolor:

W przykładzie, jeśli chcesz mieć zielono:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: green;" '

Senior Member

Mam około 20 różne karnacje na moje forum. Tak ze niniejszego Edycja zmieni kolor globalny na wszystkich skórek. Że nie wykona. Potrzebuję można zmienić kolor tekstu dla różnych forum karnacji. Dziękujemy.

Emeryturze;)

Już teraz możemy nie obsługują dinamically Zmienianie koloru tekstu w menu rozwijane, jest wartość ustalony w naszych skryptu. I będzie ask Michał czy będzie można edytować w naszych następnego wydania

Senior Member

Quote Napisał r.dziadusz View Post
    Już teraz możemy nie obsługują dinamically Zmienianie koloru tekstu w menu rozwijane, jest wartość ustalony w naszych skryptu. I będzie ask Michał czy będzie można edytować w naszych następnego wydania
    I już ustala go samodzielnie dzięki. I dodaje tylko kod stylevars w tej części, który dał mi. Tak ściąga z Stylevars. Który działa znacznie lepiej dla każdego skóry używa różnych kolorów. Dziękujemy.

Członek

Quote Napisał Taurus View Post
    I już ustala go samodzielnie dzięki. I dodaje tylko kod stylevars w tej części, który dał mi. Tak ściąga z Stylevars. Który działa znacznie lepiej dla każdego skóry używa różnych kolorów. Dziękujemy.
    Hello!

Można podzielać rozwiązania dla innych, proszę?

Dziękujemy!

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •