Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 10 z 26

Wątek: Osoby, które można znaleźć w witrynie sieci Web po raz pierwszy są zadawane pytanie w języku rosyjskim?

Widok hybrydowy

Poprzedni Post Previous Post   Next Post Następny Post
    Senior Member

Michael, dzięki odpowiedzi tak skonfigurowany vBET poprosić i vBET powinny działać w ten sposób bez problemów, jednak problem był fakt, że wyrejestrowany lub peopel który wylogowania są proszone pytanie przekierowanie, vBET, co wiem, powinien działa w ten sposób, także język jest zawsze rosyjski, więc tutaj z dwóch scenariuszy:
    1. Niezarejestrowany użytkownik z Indii odwiedza witrynę, zobacz przez punkt obecności w górę (po rosyjsku) pytaniem, jeśli chce ustawić jego język Federacji Rosyjskiej, zmniejsza się i można wyświetlać witryny w normalnym trybie języka angielskiego, jeśli zaakceptuje on (ale miej na uwadze mówienia nie był rosyjskim odczytanie punktu pop w górę) jest transportowany do Pomocy programu Microsoft Office - Microsoft Office dyskusyjne - Excel VBA Programming - Programowanie Dostęp

2. I uzyskać powiedział o tym (i napotkały go samodzielnie w przeszłości) i wylogować się z forum, zaznacz łącze do mnie do miejsca i była wyświetlana przed i następnie wyświetlany punktu pop w górę w języku rosyjskim, tym samym scenariuszu jako powyżej odbywa się

Jeśli mamy wylogowany Dlaczego byłyby możemy przedstawiane wraz z punktu pop w górę? punkt obecności w górę jest tylko na zarejestrowane u ludzi, prawda?

Mój serwer jako pole nie będzie jej w Wielkiej Brytanii i oddany, mam całkowitą kontrolę nad nim, jak i jest sadi, mogę zostały wyłączone język rosyjski teraz tak miejmy nadzieję że przestanie problemu.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał Simon Lloyd View Post
    Jeśli mamy wylogowany Dlaczego byłyby możemy przedstawiane wraz z punktu pop w górę? punkt obecności w górę jest tylko na zarejestrowane u ludzi, prawda?
    Nie dzieje dla osób, które rozpoczyna nową sesję:
    Quote Napisał Parameter description
    Przekierowywanie nastąpi tylko na początku nowej sesji (klient musi mieć włączone pliki cookie lub będą przekierowywane za każdym razem).
    I jest uznawane przez pliki cookie.

Również jak napisałem przed tylko najważniejsze dla serwera jest co nagłówek języka pochodzi z wnioskiem. A wydaje się w stoisku nagłówka scenariuszy w języku rosyjskim dołączone do wniosku. Proszę sprawdzić konfigurację serwera - może ustawienia niektórych domyślny język dodane ustawienie Brak nagłówka języka. Mimo to mam wątpliwości, że tutaj mamy błędów. Ta funkcja nie została zmodyfikowana przez bardzo długi czas i wszystko działa bez zarzutu. Trwa sprawdzanie to gdy to nastąpi ponownie w dziennikach - prawdopodobnie że wskaże, co mogę napisał - ten kod języka rosyjskiego było wysłać w odpowiednim nagłówku. Jeśli I 'm wrong to skoryguje błędów, ale najpierw musimy upewnij się, że ma żadnych błędów.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •