Michael, dzięki odpowiedzi tak skonfigurowany vBET poprosić i vBET powinny działać w ten sposób bez problemów, jednak problem był fakt, że wyrejestrowany lub peopel który wylogowania są proszone pytanie przekierowanie, vBET, co wiem, powinien działa w ten sposób, także język jest zawsze rosyjski, więc tutaj z dwóch scenariuszy:
1. Niezarejestrowany użytkownik z Indii odwiedza witrynę, zobacz przez punkt obecności w górę (po rosyjsku) pytaniem, jeśli chce ustawić jego język Federacji Rosyjskiej, zmniejsza się i można wyświetlać witryny w normalnym trybie języka angielskiego, jeśli zaakceptuje on (ale miej na uwadze mówienia nie był rosyjskim odczytanie punktu pop w górę) jest transportowany do Pomocy programu Microsoft Office - Microsoft Office dyskusyjne - Excel VBA Programming - Programowanie Dostęp
2. I uzyskać powiedział o tym (i napotkały go samodzielnie w przeszłości) i wylogować się z forum, zaznacz łącze do mnie do miejsca i była wyświetlana przed i następnie wyświetlany punktu pop w górę w języku rosyjskim, tym samym scenariuszu jako powyżej odbywa się
Jeśli mamy wylogowany Dlaczego byłyby możemy przedstawiane wraz z punktu pop w górę? punkt obecności w górę jest tylko na zarejestrowane u ludzi, prawda?
Mój serwer jako pole nie będzie jej w Wielkiej Brytanii i oddany, mam całkowitą kontrolę nad nim, jak i jest sadi, mogę zostały wyłączone język rosyjski teraz tak miejmy nadzieję że przestanie problemu.