Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12
Wyniki 11 do 14 z 14

Wątek: Wątek zawartości nie są tłumaczone

Emeryturze;)

Cześć
    Te quickfixes I wdrożone dla Ciebie - withour aktualizację vBET.
    Jeśli zaktualizujesz swój vBET trzeba będzie zmodyfikować kod ponownie, becouse czy oficialy nie obsługuje starszą wersję vBulletin

I sprawdzone i osiągnąć swoje limity w programach Microsoft i Apertium, tak jak to czytuje powiadane tutaj
    Swoje limity zostały osiągnięte, tekst nie jest tłumaczony, ale po przetłumaczonego tekstu, takie jak tytuł wątku będzie widoczny.

Proszę Uwaga za pomocą tylko darmowe tłumaczenie interfejsu API zawsze można zwrócić jedynek: interfejsu API Google tłumaczenie v2 i płatną subskrypcję programu Microsoft Trabnslation przez Azure (jeśli zaktualizujesz PHP)

Senior Member

Witam można dodać dodatkowe modyfikacje kroki aby ten zaksięgowanych przez vBET tutaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html , przewodnik nie został zaktualizowany. Po zapłaceniu opłata dodatkowa do uzyskania to zgodnych, podczas aktualizacji wychodzi I'll mod go samodzielnie nie przeszkadzał nikogo.

Aby użyć Google V2 trzeba zaktualizować mojego PHP? Myślę, że to było za Microsoft tylko?!?

PS. raz translacji nie przetłumaczone wyrazy pozostają w pamięci podręcznej?

Dziękujemy!
    Ostatnio edytowane przez mario06; 14-01-12 W 06:46.

Emeryturze;)

Jest ono aktualizowane:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post3666

Aby użyć Google V2 trzeba zaktualizować mojego PHP? Myślę, że to było za Microsoft tylko?!?
    Obecnie jestem reimplementing funkcji, która nie będzie używał json_translate dlatego może być używany bez aktualizowania PHP

PS. raz translacji nie przetłumaczone wyrazy pozostają w pamięci podręcznej?
    vBET jest buforowanie całego wyrażenia. Ale tak po przetłumaczony tekst pozostanie w pamięci podręcznej.

Emeryturze;)

Oto quicx rozwiązanie problemu:
    POPRAWKA

Teraz będzie można używać programu Microsoft w tłumaczeniu Azure nawet w przypadku starszych wersji php

Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •