Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 13

Wątek: Czy nadal występują puste tłumaczeń

Senior Member

Default Czy nadal występują puste tłumaczeń

Witam myślałem, w najnowszej wersji vBET mialo zostawić oryginalny tekst w miejscu, jeśli tłumaczenie nie może być wykonane? Wciąż dostaję puste tłumaczenia Wprowadzenie

Emeryturze;)

Cześć
    Najnowsze vBET zostało dokonane w sposób nie jest pokazywany tłumaczenie puste strony.
    W łączu już dał mi widzę nieprzetłumaczony tekstu - nie puste, a jeśli mogę tłumaczyć go do Niemiec wydaje się działać
    Również vBET pokaże oryginalnego tekstu tylko jeśli dostawca tłumaczeń zwróci błąd ograniczenia, ale jeśli masz inne błędy tj zły klucza zostanie wyświetlony pusty tłumaczenie stron.
    Proszę, jeżeli się to zdarzyć, Uruchom testy dla usługodawców i Pokaż wyniki

Senior Member

Tłumaczenie jest jeśli kliknij strzałkę, aby pokazać tekst w języku oryginału, ale tylko puste pole, ja mam najnowszy vbet zainstalowany.

EDIT: Jest obecnie tłumaczone, ale miał kilka z nich, szczególnie jeżeli plakat wybrał językiem zaksięgować jako nie angielski ale następnie księgowany w angielski pole pozostanie puste, ale listy rozwijanej na oryginalny tekst zawiera tekst w englsh.

Senior Member

Ja zostałem wrażenie, że jeśli limity zostały uderzone że ogłoszenie będzie wyświetlany oryginalnego tekstu, dzięki czemu nigdy nie powinni zobaczyć puste pole powinno zawsze widzę oryginalnym języku?

Emeryturze;)

Tak, jeśli zostaną osiągnięte limity nigdy nie zobaczysz puste, tylko do niekodująca tekstu.
    Można you please:
    -Pokaż dokładny adres url w przypadku gdy pojawia się błąd,
    -uruchomienie test Aby sprawdzić, czy rquest do tłumaczenia API jest ok
    -Jeśli wszystko, co wydaje się być ok, proszę sprawdź konfigurację
    -także jeśli nie to pomoże, należy podjąć próbę reupload wszystkich plików vBET - nie zainstalować produkt po prostu reupload wszystkich plików - > występują zmiany dodatku w plikach musisz zrobić to ponownie

Jeśli to nie będzie Nützliche będą musiały kontroli na miejscu

Senior Member

podczas kolejnych widać jeden i będziesz pkt należy do adresu url, nie zmieniły dowolnej konfiguracji innego niż Gości pamięci podręcznej (skrócenie czasu, co było uzyskiwanie widoku, który nie posiadać wszystkie style css z jakiegoś powodu, gdy pamięć podręczna jest długi), nie zmieniły żadnych plików innych niż te o zainstalować tylko program ReadMe.

Mam 3 klawisze API Google V1, Google V2 i Microsoft, ale tak naprawdę, jeśli interfejs API nie działa powinno pracować tak jakby nie było żadnych tłumaczenia i pozostanie oryginalny tekst w miejscu, aby API nie będzie problemu.

Emeryturze;)

Mam 3 klawisze API Google V1, Google V2 i Microsoft, ale tak naprawdę, jeśli interfejs API nie działa powinno pracować tak jakby nie było żadnych tłumaczenia i pozostanie oryginalny tekst w miejscu, aby API nie będzie problemu.
    Nie do końca. Tylko w przypadku, gdy osiągniesz swoje granice, vBET pozostawi nieprzetłumaczony tekst, w każdym innym przypadku, tzn. nie jest to poprawny klucz, niektóre żądania błędów PHP-tekst może być pusty. Dlatego poprosiłem cię o przeprowadzenie testów, żeby sprawdzić, czy wszystko w środku jest ok.
    Teraz musimy także wyschnąć pan mi pokazać adres url - bez tego jest możliwe dla mnie do odgadnięcia, co się stało
    Ostatnio edytowane przez r.dziadusz; 02-12-11 W 12:17.

Senior Member

Mam zainstalowane najnowsze vBET i wciąż dostawanie puste http://www.thecodecage.com/forumz/in...post1054992513 limity API mają została osiągnięta ale puste tytuł... itp

Zobacz zdjęcia!
    Hmmm 187 zdjęcia kb i nie można zaksięgować je tutaj aby występowały w witrynie sieci Web:
    http://www.thecodecage.com/blanktitle.PNG
    http://www.thecodecage.com/nocontent.PNG

Emeryturze;)

Jeśli wiesz już załadowane wszystkie potrzebne pliki, produkt vBET upgrated w admincp, i czy wszystkie pliki wersji poprawnie (ma nie dodatkowych wydanie potrzebne, po prostu jedynek po bardzo giełdę za pomocą vBET)

Aby mieć pewność, jak ona wygląda, będzie trzeba chceck go na miejscu, więc można you please PM dane dostępu: ftp i admicp

Już teraz można sobie wyobrazić possibile przyczyn:
    Jeden z tłumaczenia interfejs API, który za pomocą zostanie przerwane - niewłaściwy klucz, niewłaściwa czegoś - don; wiem, to jeszcze, i tak, kiedy vBET automatycznie przełączany na tamten - przerwane API, nie otrzymują transated tekstu lub informacji "granice osiągnął", więc nie można przełączyć go do manekina tłumacz = pozostaw utranslated tekstu

Jako ja powiedziałem: Uruchom testy i Pokaż wyniki testy

Senior Member

Mam pm miał podczas rzeczywistego badania i dane dostępu, nie Jestem nowym systemem forum dyskusyjne i toilets przekazany i zastąpić wszystkie pliki i przywożone z zastąpienia produktu i jak mogę stwierdzono ograniczeń udało się jednak pusty tekst Josemaría

Wszelkie inne zmiany stosowano poprzednio w plikach vbseo i .htaccess.

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •