Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 9 z 9

Wątek: błąd 500

Członek

Default błąd 500

Cześć
    Otrzymuję błąd 500, korzystając z googles v2 api i microsoft api. Czy masz jakakolwiek idea kierunku przyczyną?

dzięki

Członek

pliki badania googlev2 i microsoft generowania błędów 500.

Emeryturze;)

Hi,
    -Gdy I przejdź do adresu url i rozpocząć tłumaczenie nie widać żadnych błędów
    -Może Pan prosimy o przeszłości tu wyniki testów?

Członek

Quote Napisał r.dziadusz View Post
    Hi,
    -Gdy I przejdź do adresu url i rozpocząć tłumaczenie nie widać żadnych błędów
    -Może Pan prosimy o przeszłości tu wyniki testów?
    NAHS, który jest po prostu braku Wróć do wyświetlania oryginalnego tekstu. Po włączeniu firmy microsoft i Gv2, jest 500 everytime błędów. Sprawdzanie /test/

Emeryturze;)

Po raz pierwszy wprowadzonych pliku badania do folderu głównego forum nie uruchamiać je, jeśli błąd 500 apears ponownie będzie trzeba sprawdzić na miejscu, lub możesz mi tylko piasek dzienników błędów php

na adres url: talkfinance.net/ja/ wyświetlane są niektóre tłumaczenia tekstu, jest coused przez częściowe transakcji (Przeczytaj więcej)
    Ale jeśli używasz interfejsu Api Google v2 można ustawić własne limity, może umieścić nieprawidłowy klucz v2 interfejsu Api Google, po uruchomieniu testu wiemy to na pewno

Członek

Kontyngent jest dobrze na Gv2 teraz partie częściowe tłumaczeń. Natychmiast po włączeniu M$ jest wyświetlany błąd 500. Przetestować pliki uruchamiania grzywny.

Emeryturze;)

Około 500 błędów podczas microsoft, czy ustawiłeś wszystkie opcje vBet, jak to jest powiedziane w pliku readme? Czy przesłano, upload-raz folder?
    Może dostarczyć błąd zapełnionego dziennika lub w przypadku nie należy dane dostępu PM, więc będę możliwość sprawdzenia na miejscu

Członek

Tak mogę przekazać plik-po folderu, a następnie instrukcji dotyczących uaktualniania i stosuje nowe ustawienia konfiguracji.

Emeryturze;)

Jak mogę zapoznać się z badania microsoft nie wykazuje żadnych błędów, prawo teraz wiem, dlaczego nie działa tylko w microsoft tłumaczenia, coudl prosimy o utworzeniu konta testowego do ftp i PM me on?

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •