Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 11

Wątek: Nie można wyłączyć vBET? (Pilne)

Widok hybrydowy

Poprzedni Post Previous Post   Next Post Następny Post
    Senior Member

Default Nie można wyłączyć vBET? (Pilne)

Hi wszystko co staram się wyśledzić problemem, którym nasiliła się około tydzień temu, w tym celu należy wyłączyć wszystkie wtyczki firmy, jednakże gdy wyłączę vbet forum nie załadować wcale, całkowicie pustej strony?

Można jeden pomocy, co należy zrobić to pilnie, ponieważ mój styl forum zerwania dla Gości.

Pozdrawiam,
    Simon

Senior Member

Michael, jeśli czytasz to, które ciągle mają admin dostępu, zobacz forum w stanie zarejestrowane poza/gości i zobaczysz, że brakuje stylizacji, Zaloguj i style jest tam właśnie trzeba wyłączyć vbet jej wyeliminowania za przyczynę possibile.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał Simon Lloyd View Post
    Michael, jeśli czytasz to, które ciągle mają admin dostępu, zobacz forum w stanie zarejestrowane poza/gości i zobaczysz, że brakuje stylizacji, Zaloguj i style jest tam właśnie trzeba wyłączyć vbet jej wyeliminowania za przyczynę possibile.
    Czy masz Gości pamięć podręczna włączona? Jeśli tak spróbuj wyłączyć (tylko tymczasowo do badania) i ponownie sprawdzić. Najprawdopodobniej jest włączona i wprowadzono pewne zmiany stylu i własne style są przechowywane w plikach. Tak po zmiany stylu pliki są różne (różne nazwy) ale buforowanych pełne wyjście HTML w pamięci podręcznej Gości jeszcze adresy URL stare pliki stylu. Byłoby idealnie objaśniające, co się dzieje. Tak, jeśli jest naprawdę przyczyną następnie proszę:
    1. Tylko poczekaj, aż cznej gości i wydawania przejdzie w odległości, sam
    2. Lub jeśli nie chcesz czekać po prostu czyszczenia pamięci podręcznej Gości

Jeśli nie jest przyczyną następnie powiedz i możemy zostanie zaewidencjonowany.

Emeryturze;)

Hi michal obecnie robi warsztaty, odpowie wam tak szybko, jak to możliwe, ale tutaj to, co mam dla Ciebie, jak wyłączyć vBET:

1. Wyłączyć go w Admin PK
    2. Komentarz vBET zasady w .htaccess. Jeśli nie pamiętasz, które są te wyboru w pakiecie vBET następnie w katalogu czy nie-/ narzędzia/przekierowanie Zasady wgrywania
    3. Przywrócić integracji zmian w plikach vbseo. Najprostszym sposobem - wystarczy przekazywanie oryginalne pliki. Jeśli nie masz zip - należy go pobrać ze strony dostawcy. Najtrudniejsze sposób — wystarczy otworzyć readme.html w vBET pakiecie i mają dokładnie opisał dokonano jakie zmiany - tylko zrób to w sposób przeciwległego.

Senior Member

Dziękujemy za odpowiedź, i 'm snowed z pracy w momencie tak Moje styl forum dla Gości będą musiały nadal łamane do jutra, gdzie można wykonywać tej akcji, mimo że mam sneaking podejrzenia, że jest bardzo najnowszą vbet dzieje - będę updaate jutro, gdy wyłączę można pomyślnie vBET.

Senior Member

Michael, dostrajanie wyłączenie pamięci podręcznej Gości pracował, ale tylko kiedykolwiek korzystali jeden styl niczego kiedykolwiek buforowane lub pokazano gościom została Moje styl, który teraz używać użytkownik nigdy nie wykazano innym stylem, KIEDYKOLWIEK!, uważam, że jeśli w ustawieniach vbulletin zmienić styl pokazano Goście, on będzie wypełni my choice dokładnie, jego hitem lub Panna ale głównie spoza tytułowana wersja bieżącego stylu. Jeśli zrobić, poproś i wyłączyć pamięć podręczną Gości następnie działa jak należy znaczenie tego iscausing vbet problemu!.

Senior Member

Zostawiłem Gości pamięć podręczna wyłączona od 22: 15 wczoraj i widoku Gości niezarejestrowany i nie rejestrowane w celu został tak powinno być, kiedy ja obróciłem go ponownie na 21: 20 dzisiaj widoku Gości zostało przerwane ponownie, jeśli następnie zmienić styl tego identyfikatora, które są dostępne przez domyślny vbulletin wypełni tego insted zmiany widoku Gości pobiera ustalony, lecz wskazuje, że ustalony w poprzednim styl, następnie kiedy ktoś będzie próbował wyświetlić wątku widok zostanie przywrócona do stylu zostały zmienione tylko do??

Zostały włączone Gości pamięci podręcznej ponownie, tak, aby moje style zostały ustalone, jak podano powyżej nie zmieniły styl lub zwróć uwagę, brak jest powodów dlaczego vBET powinny być przyczyną tego problemu, można proszę zwolnienia poprawkę lub powiedz mi, co mogę zrobić, aby to działało poprawnie?

Senior Member

Mogę rozwiązać problem samodzielnie, ale vBET nadal wymaga rozwiązania dzięki tym doen't muszą być wykonane ręcznie:
    1. Dostęp do Admincp > vBET pamięci podręcznej
    2. > Gości pamięci podręcznej
    3. Wyłączone Gości pamięci podręcznej i zapisane
    4. Dokonane Goście pamięci podręcznej czas wygaśnięcia I Gości pamięci podręcznej czas wygaśnięcia dla mniej istotnych stron wartości zerowej
    5. Włączone Gości pamięci podręcznej & zapisane
    6. Opinie Gości są obecnie wykazujących stylu poprawne
    7. Dokonane Goście pamięci podręcznej czas wygaśnięcia I Gości pamięci podręcznej czas wygaśnięcia dla mniej istotnych stron wartość zleciło na przed & zapisane
    8. Zaznaczone zarejestrowane poza celu potwierdzenia stylizacji był nadal

Teraz widoku dla Gości jest ustalona, ale myślę, gdy skończy się czas buforowane, jeżeli Gość przegląda mojej strony i istnieje problem z Stylizacja lub niektórych błędów, a następnie każdego gościa, po której zostanie wyświetlony styl przerwane lub błąd podczas naprawdę błąd nie istnieje już!

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał Simon Lloyd View Post
    Mogę rozwiązać problem samodzielnie, ale vBET nadal wymaga rozwiązania dzięki tym doen't muszą być wykonane ręcznie:
    1. Dostęp do Admincp > vBET pamięci podręcznej
    2. > Gości pamięci podręcznej
    3. Wyłączone Gości pamięci podręcznej i zapisane
    4. Dokonane Goście pamięci podręcznej czas wygaśnięcia I Gości pamięci podręcznej czas wygaśnięcia dla mniej istotnych stron wartości zerowej
    5. Włączone Gości pamięci podręcznej & zapisane
    6. Opinie Gości są obecnie wykazujących stylu poprawne
    7. Dokonane Goście pamięci podręcznej czas wygaśnięcia I Gości pamięci podręcznej czas wygaśnięcia dla mniej istotnych stron wartość zleciło na przed & zapisane
    8. Zaznaczone zarejestrowane poza celu potwierdzenia stylizacji był nadal

Teraz widoku dla Gości jest ustalona, ale myślę, gdy skończy się czas buforowane, jeżeli Gość przegląda mojej strony i istnieje problem z Stylizacja lub niektórych błędów, a następnie każdego gościa, po której zostanie wyświetlony styl przerwane lub błąd podczas naprawdę błąd nie istnieje już!
    Cześć. vBET nie potrzebuje zmian w tym obszarze-w ogóle nie było błędu-wyjaśniliśmy już, jak to działa. Działa tak, jak przypuszczalnie-pokazuje w pełni buforowane strony HTML do czasu utraty ważności. I to było takie samo na twoim forum. Twój opis tego, jak rozwiązałeś sprawę, to dowód. Zmieniono wartość TTL pamięci podręcznej na bardzo niską wartość, dlatego wszystkie strony utraciły ważność i zastąpiono je w miejscu, w którym pojawiło się nowe żądania. Wszystko działa doskonale. Tak jak to opisałem w mojej pierwszej odpowiedzi tutaj-Twoje bufory stron wskazują na nie istniejące pliki CSS, ponieważ najprawdopodobniej jakiś CSS został zmieniony na Twoim forum. I tak jak opisałem wcześniej w takim przypadku można po prostu zaczekać do utraty ważności pamięci podręcznej (jeśli czas życia ma niskie wartości) opróżniania pamięci podręcznej gości. Proszę pamiętać-NIE spłukiwać pamięci podręcznej bazy danych-ten jeden działa doskonale bez względu na to, jakie zmiany będziesz robił na swoim forum

Również nie trzeba rozwiązać go samodzielnie. W rzeczywistości tylko ci co napisałem można w mojej pierwszej odpowiedzi w tym wątku:
    Tak, jeśli jest naprawdę przyczyną następnie proszę:
    1. Tylko poczekaj, aż cznej gości i wydawania przejdzie w odległości, sam
    2. Lub jeśli nie chcesz czekać po prostu czyszczenia pamięci podręcznej Gości
    Jak został poproszony o tylko opróżniany Gości pamięci podręcznej. Prosimy pamiętać, że znacznie upraszcza sposób to - użytkownik nie musiał robić tych kroków, wystarczy, aby przejść do Admin CP -> vBET Cache -> Cache Cleaner. Przepraszam, że podałem nie tę opcję w ostatniej odpowiedzi - I przejął ją znasz.

Emeryturze;)

Niestety musiała rozwiązać przez własne, sprawdzamy możliwości, dlaczego wydaje się i jak rozwiązać go raz dla wszystkich

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •