Ostatnio edytowane przez vBET; 19-10-11 W 16:36. Powód: Korekta BBCode
Tłumaczenie jest do BANI.
zakupione 2 kopii vbet do tej pory, jest dużo pieniędzy dla mnie. Do momentu kilka tygodni był porządku, ale obecnie nie jest brak tłumaczenia, nawet z API1, ja pomyślałem porządku, zainstalować API2, ale tylko można używać go z karty kredytowej, tutaj w Europie nikt nie ma karty kredytowe tak nie można skorzystać z vbet, jakąkolwiek pomoc?
Hi. Wiemy - jest do Bani, że Google nie jest wolna już. Wierzyli nam - jest równie ważne dla nas jeśli nie większy (ponieważ sprzedajemy vBET) mają bezpłatne tłumaczenie. Nadal jest to nie do nas - maksymalnie 3 dostawcy tłumaczenia.
W tym momencie wciąż można użyć Google v1 i API firmy Microsoft. Booth są nadal wolna. Booth posiada pewne ograniczenia. Ostatnia wersja vBET ma nawet dostawców w kolejce - tak po osiągnięciu limitu w jeden dostawca, następnie vBET przełącza na inną. Można nadal używać bezpłatne tłumaczenie.
Google v1 będzie zamknięta 1 grudnia 2011 r.
Interfejs API Microsoft tłumaczenie jest wolna tylko do 2012 r. w marcu.
Dodamy wkrótce możliwości zastosowania wypłacone Microsoft tłumaczenie API (nie sprawdzamy jeszcze nie są płatności - zapraszam do sprawdzania).
Rozwiąż problem do Google - nie możemy robić nic na temat metody płatności w Google v2. Może ci otrzymają wystarczająco opinii, które będzie dodawać inne opcje płatności.
Osobiście Mam coś co działa jak karty kredytowej, ale nie mogę wykonane kredytu na nim. Nie mam pojęcia jak ma nazwę, ale zewnętrznej, które jest uznane takie same karty kredytowej. Mieszkam w Europie i poznania ludzi z kart kredytowych, co powiedzieć, że są dostępne. Proszę poprosić bank możliwości masz. Jest obszar, który jest poza naszą kontrolą. Firma Microsoft nie może zmienić metody płatności Google. Możemy Can't tell you możliwości, jakie masz w banku.
To w tej chwili:
-Można nadal pozostać z bezpłatne tłumaczenie. Mają one limitów.
-Można użyć metod płatności v2 Google. Jeśli nie używasz v1 Google, który zaleca wyłączenie pamięci podręcznej oczyszczarkę - nie chcesz wielokrotnie skupu samego tłumaczenia.
Czy potrzebujesz więcej pomocy tutaj?![]()
Nie jest konieczne kartą kredytową, więc nie kupić go tylko do jednej doręczeń. Google API1 nie działa, ponieważ tygodni teraz! Spróbuję teraz microsoft.
Dobrze Microsoft pracował około 10 minut, teraz jest ponownie nie tłumaczenia. Jeśli nie jest to lepsze do jutra chcę refundacji! (Moja pierwsza!)
Jil Należy pamiętać, że firma Microsoft udostępnia godzinowych i miesięcznych limitów. Więc jeśli zatrzymana pracę szybko działa ponownie miesięcznego ograniczenia nie dotarła do jeszcze
Zgodnie z vBET licencji, która jest Umowa prawna między nami Jesteś odpowiedzialny za dostęp do tłumaczenia, które strony - 3rd dostawców są nasze wpływy. Tak bez względu na to, dlaczego nie można korzystać - nie chcesz płacić, osiągnięcia limitu, serwer blokuje żądania wychodzące, lub z innych powodów nie jest powodem refundacji. Ponieważ jest użytkownik, który odpowiada do zapewnienia dostępu do dostawca tłumaczeń. Oto część z umową licencyjną:
I Oto łącze do pełnego Licencja czyli prawne porozumienie między nami. Więc jeśli będzie poprosić o refundacji, w przypadku gdy użytkownik osobiście ustaliły, że będzie on Twoim obowiązkiem i będzie nie przypadek refundacji, następnie zgodnie z tym co uzgodniono między nami w licencji, który nie zwrócimy.vBET jest za pomocą zewnętrznych tłumaczeń (tłumaczenie API). Od wersji 4.4.0 i 3.5.0 vBET jest możliwość korzystania z wielu tłumaczenie API (faktycznie obsługiwane: Google i Microsoft ® tłumaczenie API). Użytkownik musi mieć możliwość wykorzystania obsługiwane tłumaczenie API które można skonfigurować do wykorzystania przez vBET. PROSTE Podbielski Michał daje refundacji w przypadku jeśli Twój forum jest zablokowana/zakazane lub ograniczone w inny sposób do wszelkich używanych usług tłumaczeniowych, nawet w przypadku jeśli niektóre/wszystkie obsługiwane tłumaczenia, które usługi zostanie zamknięte. Jeśli chcesz, możesz sprawdzić na naszych vBET 2.x darmowa wersja, czy usługi tłumaczeń Google jest dostępny na forum przed zakupu wszelkie 3.x/4.x, ale nadal będzie miał nie prawo do zwrotu jeśli twój forum dostęp do wszelkich usług tłumaczeniowych będzie ograniczony w żaden sposób podczas użytkowania vBET 3.x/4.x. PROSTE Podbieski Michał nie jest odpowiedzialny w jakikolwiek sposób dla każdego z używanych usług tłumaczenia wyników lub jego wydajności i dostępności.
Po prostu nie masz żadnych problemów z vBET-masz problem z dostawcami usług tłumaczeniowych innych firm. I nie bierzemy za to żadnej odpowiedzialności. Tak jak nie chciałaby pani iść do więzienia za przestępstwo popełnione przez kogoś innego.Musimy po prostu nie ponosi odpowiedzialności za 3 strony i nadzieja, że to zrozumiesz.
Również - jednej licencji jest już minął, drugi jest używane 4 miesięcy - jak można nas blame że spółka Google zmiany?... Wierzyli nam - przyjemnością najbardziej szczęśliwy, jeśli nadal mieliby Google.
W tym temacie mogą być także pomocne dla Ciebie zrozumieć, dlaczego API może od czasu do czasu pracy: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10869 (zasadniczo osiągnięcia limitów - znajdziesz niektóre szczegóły).
Czy potrzebujesz więcej pomocy tutaj?
PS.
Cytowany częścią licencja zostanie zmieniona w minute - zakończymy wolna vBET wersji, ponieważ tłumaczenia interfejsu API Google v1 będzie zamknięty - więc nie warto wspomnieć o wersji 2.x wolna vBET w licencji jeśli nie będzie już istnieje. Szczegółowe zmiany w licencji zostaną opisane w anonsach.
Ostatnio edytowane przez vBET; 19-10-11 W 19:33.