Tłumacz zostały z systemem przez pewien czas, niedawno odnowiony I licencję. Z systemem vb3.8.3.

Today, Moja witryna zaczęły die co kilka minut. Problem był moim php procesów, php-fpm, były umierania i nie powracają. Po sprawdzeniu pliku dziennika php-fpm znalazłem, że był kończącego każdy proces z błędem. Wyłączone I VBET i system uruchamiany z systemem bardzo dobrze i pozostał w ten sposób. Następnie figured I, że mogę należy wyczyścić wszystkie pamięci podręcznej, co robiłam, ponownego włączenia vbet i ten sam wynik. System właśnie rozpoczęła, dying. W tym momencie figured I, że może także uaktualnić, aby pobrać najnowszą wersję tonight i wykonać uaktualnienie.

Sprawdzona konfiguracja i musiał rechoose języków, które mają I tłumaczenie. Z 6 języków, których I zwykle tłumaczenia tylko jedna Flaga pojawił się mimo, że wszystkie 6 zostały wybrane w konfiguracji. Moje procesów php-fpm również uruchomiona, dying ponownie.

Nic nie zmieniane na moje end, aby spowodować to dziś, po prostu postanowiła przestać działać.

Każdy myśli lub sugestie? Jako że jest teraz, nie można go włączyć bez zabijania w witrynie Moja witryna.