Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 11

Wątek: Beta wątku tytuł tłumaczenie problem

Widok hybrydowy

Poprzedni Post Previous Post   Next Post Następny Post
    Senior Member

Default Beta wątku tytuł tłumaczenie problem

Hi wszystkich, używam wersji beta i Znajdź, że threa tytuły nie wydają się być transalting wszędzie Rzuć okiem tutaj Fora Cage kodu (vBET pracownicy mają dane logowania) tytuł wyświetlany jako "redondeo al restar" wątek jest tutaj Redondeo al restar i w rzeczywistej wątku, który tłumaczone tytuł, forum wątku została przetłumaczona ale gdy wątek i dostępne później nie jest tłumaczony??? Mam pamięci podręcznej oczyszczarkę wyłączone (zgodnie z toyour ustawienia). Zauważyłem, że moje pamięci podręcznej i obciążenie nie wydają się uprawy, ponieważ mimo wyłączenia czyszczenia pamięci podręcznej.

Może ktoś pomóc?, już wydałem 200 zł, przy użyciu interfejsu API Google V2 i chcę, aby zapewnić aktualizować wszystkie przetłumaczonych wyniki.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Hi. Kiedy mogę odłogiem pierwsze łącze widać:
    Niestety - nie pasuje. Prosimy spróbować trochę innych warunkach.
    Proszę podać przykład, które możemy sprawdzić - proszę sprawdzić, jakie kryteria wyszukiwania powinny być stosowane.

Prosimy pamiętać, że wyłączenie czyszczenia pamięci podręcznej nie włączyć wykorzystania pamięci podręcznej. Upewnij się, że włączono pamięci podręcznej dla wszystkich języków.

Jeśli został on sprawdzanie jako gość, to może być spowodowane przez gości pamięci podręcznej (została przetłumaczona podczas wyszukiwania, ale Gości pamięci podręcznej nadal używał wersji generowane, gdy dostawca nie jest dostępne).

Emeryturze;)

Cześć
    Najpierw należy powiedzieć, jeśli używasz wszystkich Api, czyli osiągnąć swoje limity w wszystkich tłumaczeń dostawców, dane pozostaną nieprzetłumaczony aż do tłumaczenia będzie dostępna ponownie.
    Prosimy o sprawdzenie również swój czas ttl buforowania, jeśli nie używasz interfejsu API Google v1 nawet można włączyć off(0 = disable)! Pamięci podręcznej nie zostać usunięty
    admincp - > vBET pamięci podręcznej - > pamięci podręcznej bazy danych - > pamięci podręcznej czasu wygaśnięcia (TTL)
    Ponadto widzę, że Twoje tłumaczenie nie działać w ogóle, upewnij się czy osiągnąć swoje limity przy użyciu tych badań http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728
    Również upewnić się, jeśli masz Przekaż wszystkie potrzebne pliki, (również to z Wyślij raz folder)
    W międzyczasie będzie próbuję odtworzyć z tłumaczeniami "dissaperaing"

Senior Member

Hej guy's firts łącze wygasł jak jest "New stanowisk członków" ale drugi nie ma Michael masz dostęp admin (należy pamiętać i pm had you) może sprawdzić moje ustawienia dla vBET? Jestem pewien, że są one poprawne.

@r.dziadusz używam interfejsu API V2 Google, ale Micheal można sprawdzić moje ustawienia, aby uzyskać najlepszy wszystkich światów. Odwiedziłem tego wątku i została przetłumaczona z hiszpańskim na angielski, kiedy mogę revisited go nie przetłumaczono, z całą pewnością jeśli raz przetłumaczono go dla mnie to zawsze powinny być tłumaczone? Mam wszystkie pliki przekazany, ponownie Michael ma dostęp do serwera ftp i to sprawdzić

Hi. Po prostu poszedłem do użytkownika admin PK do sprawdzenia konfiguracji vBET Cię, ale utworzone konto ma niewystarczające uprawnienia. Nie jestem widoczne menu vBET zobaczyć tylko opcje vBET.

O łączu 2 - które tłumaczenie należy używać do zobacz problem? Również potrzebuję Admin PK dostępu, tak I będzie mógł sprawdzić, czy tłumaczenia dostawców są dostępne, gdy będzie go sprawdzić.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 19-10-11 W 16:22.

Senior Member

Michael, niestety o uprawnieniach one wszystkie ustalone teraz! Wątek ten Runda należy odjąć / Redondeo al restar została przetłumaczona z hiszpańskim na angielski dla mnie, ale kiedy mogę revisted wątku był ponownie w języku hiszpańskim - tłumaczenie spadły? -tak ┐e wyboru ją w języku angielskim

Hi I tylko sprawdzone go i jest OK. To, co robiłam.
    1. Ja poszedłem do strony z problemu i sprawdzono, że wiem, co mówimy o (w rzeczywistości hiszpański nie została przetłumaczona)
    2. Ja poszedłem do wyboru ustawienia i Admin PK (ja obróciłem się na pamięci podręcznej dla wszystkich tabel - miałeś niektóre wyłączone)
    3. I sprawdzone dostępność dostawców - wszystkie została wyłączona w momencie
    4. Włączony Microsoft tłumaczenie API nadziei, limit ten będzie znowu dostępny
    5. I odświeżenia strony i zauważył, że pracują tłumaczenia - hiszpańska została przetłumaczona
    6. Wyłączone Microsoft ręcznie, aby mieć pewność, że kolejnego żądania tłumaczenia nie zostaną wysłane
    7. I odświeżenia strony i zauważył, że tłumaczenia są nadal dostępne, co oznacza, że te musiały zostać uwzględnione z pamięci podręcznej (wszystkich dostawców została wyłączona)

To OK teraz. Nie wiem, co dokładnie stanie przed. Być może było edytowane z punktu (nowy tekst = Nowa tłumaczenia)-Can't say, widać, że było edytowane przez użytkownika (dodano ręcznego tłumaczenia) tak nie wiem, jest hiszpańskiego badania było edytowane.
    Kolejny scenariusz jest, że go można dokonać tylko częściowo translacji - tak kilka wierszy została przetłumaczona i następnie osiągnięto limit. W takim przypadku, które go nie udał się do pamięci podręcznej (inaczej pamięci podręcznej byłoby przerwane, ponieważ tylko część została przetłumaczona). Tak momencie można ponownie można osiągnęła limit i żadne wyniki częściowo przetłumaczony w pamięci podręcznej.
    Mimo to jeśli stwierdzisz, że ponownie dzieje proszę pozwalają nam znać i ulegają zmianie czegokolwiek - być może będzie doszliśmy innego clue.

Można usunąć ręcznego tłumaczenia - już nie jest potrzebna.
    Również - Dokonaj uaktualnienia do ostatnie wydanie - jest zoptymalizowany dla dostawców kolejki (te będą dostępne więcej) i buforuje wyników dla tłumaczenia RSS.

Czy potrzebujesz więcej pomocy tutaj?

I 'm going teraz. Przepraszamy za opóźnienie - wczoraj mieliśmy nowej wersji.

Senior Member

nie przejmuj się Michael, wiem, że masz mało czasu!

Senior Member

Michael, dzięki kontroli i analizie, wyłączone niektóre języki, ponieważ nie chcę, aby osiągnąć Moje limitów (wypłacone wolnych) zbyt szybko dla języków, które mają zdecydowałem, doprowadzić Mały ruch.

Będzie uaktualnienia do najnowszej tonight, gdy jestem domowej, zaznacz ten wątek rozwiązany, ponieważ nie trzeba uzyskać dalszą pomoc w tej chwili z tym

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •