Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12
Wyniki 11 do 18 z 18

Wątek: Odinstaluj & wyników

Emeryturze;)

Właśnie zdecydowaliśmy się marge te dwa foldery przesłać i upload-raz do jednego. Zawartość upload-raz nadal istnieje, więc byc zaden problem.
    Proszę mi powiedzieć, jeśli nie wszystkie wymagane kroki: czy zmiany wprowadzone w plikach vBSEO? Bo jeśli nie, stary . Htaccess plik nie działają

Junior Member

Czy mogę tak wszelkie konieczne kroki. vBulletin jest instalowany w katalogu /forum.
    1. Przekazywanie wszystko z folderu Wyślij do głównego forum.
    2. Zainstalowany produkt z admincp
    3. Zaktualizowana htaccess.
    RewriteEngine On

RewriteBase / forum /
    % {HTTP_HOST}! ^ Www.raymond.cc $ [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.raymond.cc/forum/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / forum / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & przekierowany = / forum / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archiwum /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientScript | cpstyles | zdjęcia) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((archiwum /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientScript | cpstyles | zdjęcia) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    4. Modyfikowane functions_vbseo_createurl.php i functions_vbseo_url.php zgodnie z instrukcjami readme.html.

Po zmianie 2 pliki vbseo Moje forum stał się puste. Oczywiście sprawdzeniu konfiguracji vBET i upewnij się, że co ważne opcja jest ustawiona na przykład klucz licencji i itp...
    Ostatnio edytowane przez raymond; 14-12-11 W 14:56.

Junior Member

Nierówności ponownie!

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Hi. Jeżeli chcesz po prostu do przekierowania, Dodaj do .htaccess właściwych zasad. Jeśli ou są wykonane z vBET występuje nie warto instalować je po prostu do przekierowania. Nadal vBET będzie do przekierowania jeśli ktoś jedzie do nieobsługiwany język, ale posiadające .htaccess proste zasady jest lepszą wydajność.

Google zobaczysz błędy tak długo, jak nie spowoduje usunięcie starych łączy z indeksami i tak długo, jak inne strony zawiera adresy URL do strony. Byłoby tym samym jeśli dodać do mojego adresu URL strony: format domena_użytkownika/not_existing_page
    Zobaczysz jeden więcej Google błąd, ponieważ nie odnalazł na adres URL forum on fallowed. Można po prostu zignorować lub przekierowanie. Jako ja zobaczyłem na ekranie zastrzelonego czy tylko jeden adres URL jest przetłumaczone strony - reszta jest do normalnego - również nieistniejących stron. I jeden do przetłumaczonej wersji jest po prostu wypełnieniu do sieci z 6 miejsc.

vBET wpływ na użytkownika forum gotowych, gdy jest zainstalowany. Obecnie ma się do czynienia z już indeksowane stron i łączy użytkownika forum z innych usług. Jeśli nie chcesz używać vBET jest nie trzeba go zainstalować. Wystarczy po prostu dodać reguły z 301 z przetłumaczonych stron. Radek - już daliśmy takich przepisów w niektórych wątku. Znaleziono osób i publikować tutaj dla raymond.

Emeryturze;)

Cześć
    Oto artykuł:

Dla już indeksowane - wystarczy utworzyć zasady przekierowania, które będą przekierować wszystkie te żądania Wróć do pierwotnego. Użyj tego pola (proszę przetestować te):
    Code:
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
    Dodaj swój katalog forum tam. Lub innymi słowy - to są 2 pierwsze zasady vBET gdzie należy usunąć vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & przekierowanych =

Junior Member

vBulletin jest instalowany w katalogu /forum/. Można należy powiadomić, gdzie należy wstawić tekst poprawiony regułę opartą na mój plik .htaccess poniżej?
    Również nie zapomnij umieścić kod 301 przekierowanie. Dziękujemy.

Code:
    RewriteEngine On

RewriteBase /forum/
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.raymond.cc$ [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.raymond.cc/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Ostatnio edytowane przez r.dziadusz; 17-12-11 W 12:28. Powód: BBCode corected

Emeryturze;)

Wystarczy dokonać edycji zawartości od poprzedniego ustawienia . Htaccess

Code:
    RewriteEngine On

RewriteBase /forum/
    RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.raymond.cc$ [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.raymond.cc/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,R=301]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,R=301]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Emeryturze;)

Wątek ten będzie oznaczyć jako rozwiązany. Jeśli nadal masz jakiekolwiek pytania dotyczące tego problemu należy zapytać, dla innych - Otwórz wątek nowej

Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •