Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 7 z 7

Wątek: vBET 3.5.1 nie retranslating kiedy dostępne

Senior Member

Default vBET 3.5.1 nie retranslating kiedy dostępne

Witam mam bardzo najnowszą wersję vBET, uważam, że jeśli osiągnąłeś limit dla tłumaczenia lub tłumaczenie nie jest dostępne pokazuje oryginalny język, ale podczas tłumaczenia są dostępne ponownie to nie tłumaczyć tego postu, przykładem mogą być ufundowaćtutaj CZEKA NA EKRANIE Excel VBA / PANTALLA DE ESPERA PL Excel VBA pierwszy post jest nieprzetłumaczonych i nastepnego postu przez użytkownika jest przetłumaczony!

Jeśli chcesz wziąć pm spojrzeć mi i dam ci dostęp użytkownika jako goście mogą oglądać tylko pierwszy post.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Prosimy o szczegóły dostęp PM. Sprawdzimy to.

Prosimy także pamiętać, że została ogłoszona w ostatniej wersji tych jeszcze nie są zoptymalizowane. To są wersje beta, która ukazała się szybko, bo ważne było szybko reagować na zmiany na stronach dostawców tłumaczenie. Teraz staramy się zoptymalizować go.

Wracając do Twojego problemu - muszę zobaczyć jak to wygląda. To jest naprawdę dziwne, że wiadomość przed nie jest tłumaczony, a następnie jeden. Widzę tutaj 3 scenariusze:
    -błędów w vBET
    - Dostawca nie był dostępny, a następnie wiadomość została już w pamięci podręcznej, ponieważ masz ten sam tekst w innym wątku
    -dostawca był dostępny podczas tłumaczenia rozpoczęła, wiadomości w innym języku są tłumaczone po raz pierwszy (BBCode jest oceniany na poziomie vBulletin) i vBET uruchomienia, tłumaczenie pozostałej części strony osiągną limitu, tak dostawcy została zablokowana. Komunikat, który jest tłumaczony jest w innym języku (używane lang BBCode) będzie przyczyną.

Jeszcze w tym trzeba zobaczyć i sprawdzić, co naprawdę dzieje się teraz nie widzę, co naprawdę się tam dzieje.

Senior Member

Hi Michael mam pm jest dostęp, mogę ci dać ftp i pełne administratora jeśli jest to potrzebne

Senior Member

W czasie tłumaczenia miałem limit znaków ustawiony na 300000 jestem aż do 100.000 teraz, ponieważ koszt jest daleko do wysokiej ale jestem gotów podwyższyć limit dla wszystkich testów wymagają.

Byłem tam - patrz PM - Potrzebuję więcej informacji (dokładne postu i dokładne tłumaczenie - dałeś mi link do nie przetłumaczonych na stronie).

Senior Member

Wyjaśnienie podane w PM

Zgodnie z informacjami w PM wątek został zmodyfikowany ręcznie i nie jest możliwe do zaobserwowania teraz. Tak - wtedy ponownie prosimy napisz w istniejących wątku. Będzie oznaczyć go rozwiązać teraz (ponieważ nie mamy wydawanie teraz) i otwórz ponownie, gdy znajdziesz coś takiego. Także jeśli tam gdzie lang BBCodes następnie prawdopodobnie wystąpiło co I opisanych wcześniej - lang została przetłumaczona podczas generowania strony (BBCode ocenione przez vBulletin) i po vBET zaczęli tłumaczyć strony generowanych osiągniesz tłumaczenie odmawia limitu i dostawca. Nie można sprawdzić, teraz - tylko teoria. Mamy tu wrócić przejdź po znalezieniu podobne wątku.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •