Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 5 z 5

Wątek: wykluczyć niestandardowy wtyczki

Członek

Question wykluczyć niestandardowy wtyczki

Witam,
    Mam pytania na temat sposobu wyłączania vBet dla niektórych niestandardowych wtyczki.

Na przykład: Mam na Facebook plugin społecznej (Wtyczki społecznej - deweloperzy Facebook) na moje (Strona głównahttp://www.xpam.org) to doskonale działa w moim domyślny język (rosyjski).
    Podczas translacji nie działa to plugin i otrzymuję komunikat "nie można pobrać identyfikatora dla określonej strony. Sprawdź, czy poprawne href została przekazana w".

Moje pytanie: jak wyłączenie vBet by przełożyć je?

Wcześniej używanych ("Ignoruj adresy URL"http://www.Facebook.com/) i "Ignorowane słów/zdań" (facebook) opcje vBet już, ale to nie działa.

Dziękuję.
    Ostatnio edytowane przez sergarch; 07-10-11 W 19:26.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Hi. "Ignoruj adresy URL" jest dobrym pomysłem tutaj. Być może należy ustawić istnieje niewłaściwa wartość. Proszę podać me dokładny adres URL na użytkownika forum do strony generowane przez ten dodatek.

"Ignorowane wyrazy/zdań" nie potrzebne tutaj - to sprawi, że "facebook" automatycznie nieprzezroczyste przez notranslate BBCode w nowych wiadomości.

Członek

Quote Napisał vBET View Post
    Hi. "Ignoruj adresy URL" jest dobrym pomysłem tutaj. Być może należy ustawić istnieje niewłaściwa wartość. Proszę podać me dokładny adres URL na użytkownika forum do strony generowane przez ten dodatek.

"Ignorowane wyrazy/zdań" nie potrzebne tutaj - to sprawi, że "facebook" automatycznie nieprzezroczyste przez notranslate BBCode w nowych wiadomości.
    Witamy ponownie! Na moim (Strona główna Перекрёсток миров ) widać facebook plugin (na stronie prawej). Wywołuje "Ищите нас на Facebook" (Znajdź nas na Facebook - eng.).
    Ostatnio edytowane przez sergarch; 27-10-11 W 05:45.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Hi - widzę go teraz. I sprawdzone wyjście HTML i widać, że wtyczka korzysta z JavaScript. Tak opcji dla "Ignorowanie URL" nie będzie działać w tym miejscu. Skontaktuj się z właścicielem plugin i poprosić go jak skrypt rozpoznaje adres URL, który jest wysyłanie do Facebook (ja biorę na siebie wysłane adres URL strony jako identyfikator strony) i co zrobić w przypadku wystąpienia takich komunikacja i co ona oznacza. Szczegółowe informacje dotyczące sposobu działania wtyczka nie jest znana. Być może jest znanego problemu dla rozszerzenia. Nagraliśmy ten komunikat o błędzie w Google i istnieje wiele wyników w tym celu. Tak jest problem, który jest wspólny. Sprawdź, czy, i oczywiście poprosić autora wtyczkę. Jak widać na Twoje vBET wyjście HTML nie należy zmieniać zawartość skryptu (skrypty nie są przekształcane w vBET - nie może być).

Członek

Dziękujemy!

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •