Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 6 123 ... OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 58

Wątek: Jak usunąć kod języka vbet

Senior Member

Exclamation Jak usunąć kod języka vbet

Mogę odinstalować vbet, ale nie został usunięty kod języka [lang = x], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?

Emeryturze;)

Prawo teraz odinstalować wszelkie nie wyczyści BBcode, proszę pamiętać, że strony w języku obcym pozostanie w tym języku, więc stracił użytkowników po usunięciu vBET, Ponadto będzie bardzo trudno czytać posty niezrozumiały, dlatego - być może lepszym rozwiązaniem jest aby usunąć te posty na wszystkich.
    Ale jeśli tylko chcesz usunąć "[lang = x"etc I kod dla Ciebie czyszczenia robota do końca tygodnia

Senior Member

Co potrzebuję czyszczenia są adresy URL... Adres url dla wątków, które zostały zaksięgowane przez osobę, która miała obcojęzycznych ustawione w swoim profilu są nadal wyświetlane [langtitle = x] [/langtitle], jak ustalić, że?

I got usunąć [lang = x], [opcją/lang], [notranslate] itp przy użyciu vb Festiwal. Potrzebuję Rozpaczliwie, choć pomocy adresy URL...

Oto jeden:.xxxxx.com/forum/f23/ [langtitle=fr]insigne-vrai-ou-faux-[-langtitle]-5565/

Jak pobrać śmieci i włączyć je do:

http://www.XXXXX.com/forum/F23/Dinsi...-ou-Faux-5565/
    Ostatnio edytowane przez vBET; 11-10-11 W 00:40. Powód: BBCode correctoin

Senior Member

Przepraszam, ale muszę nierówności to...

Ponadto przeadresowanie obecnie nadmiarowe łączy w indeksie Google do stron obcojęzycznych na moje forum?
    Ostatnio edytowane przez norku; 05-10-11 W 21:11.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Jak pisał Radek - będzie przygotowujemy dla możesz robot (skrypt PHP) spowoduje usunięcie wszystkich lang, langtitle i notranslate BBCodes. Będzie to Sporządzono i dostarczane użytkownikom w tym tygodniu.

Jeśli masz langtitle w adresie URL oznacza to, że ta langtitle jest uwzględniana tytuł wątku. Po prostu zmienić tytuł wątku i usunąć go. W miejscach, które są ważne i Can't wait po prostu zmień ją ręcznie. W innych miejscach Czekaj dla skryptu.

Senior Member

Hi,

Dlaczego nie można ostrzegającym że kod bb vbet nie są usuwane po odinstalowaniu? Dlaczego nie można już narzędzie Jeśli wiesz, że dzieje? Doceniam pomocy, ale troche chciałbym całkowicie odinstalować i nie czekać na tydzień podczas Google indeksy niepoprawne adresy URL...

Co przekierowanie dla /da, /de, /es itd wątki które Google ma już indeksowane?
    Ostatnio edytowane przez norku; 05-10-11 W 14:12.

Hi,

Odpowiedzią na stoisku pytanie jest - ponieważ był naprawdę rzadko odinstalować vBET, gdy jest naprawdę potrzebne i używane. Prosimy miała takie narzędzia, raz przed, ale użytkownik postanowił pozostać z vBET i po prostu dostrojony go odpowiednio.

Również nie możemy robić to w kodzie Odinstaluj - odinstalować nie może być niebezpieczna. Co jest potrzebne będzie wymagało kopię zapasową bazy danych w przypadku wszelkie problemy.

Również należy pamiętać że jeśli wyłączono vBET następnie Google będzie nie indeks niepoprawne adresy URL, ponieważ takie nie są wyświetlane.

Dla już indeksowane - wystarczy utworzyć zasady przekierowania, które będą przekierować wszystkie te żądania Wróć do pierwotnego. Użyj tego pola (proszę przetestować te):
    Code:
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
    Dodaj swój katalog forum tam. Jeśli masz kłopoty po prostu daj nam Twoje wszelkie zasady i wyślemy wstecz zmienione. Lub innymi słowy - to są 2 pierwsze zasady vBET gdzie należy usunąć vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & przekierowanych =

Senior Member

Reguły tekst poprawiony nie działają. W każdym przypadku, gdy nosi nazwę starej strony vbet generuje 404.

Mam zainstalowane w /forum języka vb

.htaccess jest w public_html

PHP Code:
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$[L,QSA

Wszystkie wiadomości na narzędzie do usuwania kodu BB?
    Ostatnio edytowane przez norku; 06-10-11 W 09:59.

Forum katalogu w nieodpowiednim miejscu, dodaje użyć tego:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA]
    #just comment to see whole 2nd rule
    Ale to Załóżmy nie może być w public_html tylko w katalogu forum. Najlepszym sposobem jest - wystarczy użyć reguł, który miał przed i zmodyfikować te. Jeśli użytkownik nie ma żadnych, następnie będzie musimy znaleźć prawo jeden. Użyj tego w katalogu forum najpierw. Jeśli chcesz używać go w katalogu głównym, następnie sprawdź najpierw bez dodatkowych /forum
    Ostatnio edytowane przez vBET; 06-10-11 W 11:43.

Senior Member

Wszystko prawidłowo pracował z htaccess w / miałem vbet zainstalowany. Tak, ja postarałem Moje starych zasadach po raz pierwszy, ale są ignorowane. I Can't get reguł do pracy w każdym /forum lub /. Można po prostu opuszczę rzeczy są i oglądać Google do palowania 404 po 404 do narzędzia dla webmasterów, ale bym czyste przekierowanie.

Chcesz spójrz? I can PM admin/ftp dostęp.
    Ostatnio edytowane przez norku; 06-10-11 W 13:32.

Strona 1 z 6 123 ... OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •