Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 10 z 58

Wątek: Jak usunąć kod języka vbet

Widok hybrydowy

Poprzedni Post Previous Post   Next Post Następny Post
    Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Hi,

Odpowiedzią na stoisku pytanie jest - ponieważ był naprawdę rzadko odinstalować vBET, gdy jest naprawdę potrzebne i używane. Prosimy miała takie narzędzia, raz przed, ale użytkownik postanowił pozostać z vBET i po prostu dostrojony go odpowiednio.

Również nie możemy robić to w kodzie Odinstaluj - odinstalować nie może być niebezpieczna. Co jest potrzebne będzie wymagało kopię zapasową bazy danych w przypadku wszelkie problemy.

Również należy pamiętać że jeśli wyłączono vBET następnie Google będzie nie indeks niepoprawne adresy URL, ponieważ takie nie są wyświetlane.

Dla już indeksowane - wystarczy utworzyć zasady przekierowania, które będą przekierować wszystkie te żądania Wróć do pierwotnego. Użyj tego pola (proszę przetestować te):
    Code:
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
    Dodaj swój katalog forum tam. Jeśli masz kłopoty po prostu daj nam Twoje wszelkie zasady i wyślemy wstecz zmienione. Lub innymi słowy - to są 2 pierwsze zasady vBET gdzie należy usunąć vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & przekierowanych =

Senior Member

Reguły tekst poprawiony nie działają. W każdym przypadku, gdy nosi nazwę starej strony vbet generuje 404.

Mam zainstalowane w /forum języka vb

.htaccess jest w public_html

PHP Code:
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$[L,QSA

Wszystkie wiadomości na narzędzie do usuwania kodu BB?
    Ostatnio edytowane przez norku; 06-10-11 W 09:59.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •