Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 3 FirstPierwszy 123 OstatniLast
Wyniki 11 do 20 z 24

Wątek: Puste tłumaczenia.

Senior Member

Tak dobrze, I 'm waiting for najnowszej wersji. Jako że zgodnie z Michal jesteśmy oczekiwania. TAK naprawdę mam nadzieję, będzie on dostępny wkrótce, jak I 'm tracąc coraz więcej członków codziennie.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Również należy pamiętać, że w tłumaczeniu interfejsu API Google v2 można ustawić swoje limity samodzielnie. Tak samo, jak Radek napisał - najnowsza wersja vBET mają rozwiązania dla interfejsu API zablokowane przez dostawcę - możemy przełączyć się do innego i jeśli wszystkie limitu następnie manekina tłumacz pokazuje tekst oryginalny. Zakłada się, aby zwolnić wczoraj nowej wersji, ale z powodu problemów z Internetu został przełożony (wiem jest trywialna, ale było weekend, na podróż i Celofan internet nie działało jak Załóżmy do). W tym tygodniu możemy wyda innej wersji, która rozwiązuje problem z oznakowania dostawców jako niedostępny zbyt często. Ostatnia wersja znaków towarowych jako niedostępne, gdy jakikolwiek błąd pochodzi z dostawca tłumaczeń. Nie jest to konieczne - odkryliśmy, że interfejs API Microsoft tłumaczenie wysyła powiadomienie, że różne komunikuje się na kwestii, takich jak „serwer jest zbyt zajęty", „" limit czasu". Dla takich błędów nie musimy wziąć pod uwagę, że osiągnięciu limitu. Tak następna wersja będzie go naprawić i rozważyć dostawcy tłumaczenie dostępna tylko dla specjalnych wiadomości, który wyraźnie mówi limit ten zostanie osiągnięty.

Odpowiedzi na pytanie o zapłaconej interfejsu API Google tłumaczenie v2. Proszę po prostu przejdź do Admin PK - > vBET - > tłumaczenie dostawców i znajdziesz tam opis sposobu uruchamiania interfejsu API Google tłumaczenie v2 (istnieje łącze i wyjaśnienie jak uzyskać klucz interfejsu API). Proszę pamiętać, że ten v2 jest wypłacana, należy rozważyć, sprawdź ograniczenia, może usunąć niektóre języki i Ignoruj niektóre strony aby tańsze. Ceny są kontrolowane przez Google, więc mamy nie można go zmieniać.

Czy potrzebujesz więcej pomocy tutaj?

Senior Member

Po prostu mam nadzieję, że będę mógł używać nowej wersji z API wolna! Mam problem z pójść do płatnego, ale google wymaga karty kredytowej, aby żyć i pracować w Chinach i nie przyjmują żadnych chińskich karty kredytowej dla płatności. Tak 'm gwintowe. I próbował zdobyć informacje o microsoft wypłacone API, ale nie można odnaleźć, gdzie można zastosować w tym.

Następnego wydania będzie nadal obsługuje API Google tłumaczenie v1 jest uwzględniane natychmiast (o ile istnieje) i wolne Microsoft tłumaczenie API jest uwzględniane natychmiast (o ile istnieje).
    Jeśli masz pytania dotyczące płatności dla Microsoft tłumaczenie API Poproś tutaj: mtcont@microsoft.com

Zgodnie z informacjami, które doszliśmy firmy Microsoft po 30 marca 2012 każdy będzie zmuszona do korzystania płatna wersja Microsoft tłumaczenie API nawet, jeśli będzie używany tylko 2 miliony wolna znaków/miesiąc. Oznacza to, że firma Microsoft będzie nadal wolny dla tego kontyngentu. Nadal będzie konieczne użycie programu Microsoft Azure Marketplace:
    Quote Napisał Mail from Microsoft
    Gdy użytkownik zapisuje się do bezpłatnej usługi na maksymalne wykorzystanie limitu 2 mln
    znaki miesiąc, opartych na systemie Windows Marketplace Azure, będzie nadal miesiąca na miesiąc,
    o ile nie zmieni się z usługą, która płacisz dla którego daje większe
    objętość/miesiąc.

Będzie istnieć pewne zmiany po przeniesieniu z handlowego statusu do okna
    Azure Marketplace. Jest wymagane aby przenieść Windows Azure Marketplace nie
    później niż 30 marca 2012, nawet jeśli będzie używany bezpłatnej usługi 2 miliony
    znaki/miesiąc. I zostały objęte poniżej niektóre zasoby dodanie na API tłumacz
    i Windows Marketplace Azure dla Twojego odniesienia.

* Często zadawane pytania Tłumacz Microsoft API Commercial anonsu-często zadawane pytania

* Łącze dokumentacji MSDN: Microsoft Translator

* OData API łącza: W aplikacji za pomocą zestawów danych

* Blogu zespołu Urzędowym: Blogi MSDN blogu zespołu Urzędowym - Strona główna witryny - tłumacz Microsoft (i tłumacz Bing)

* Fora pomocy technicznej: Tłumaczenia maszynowego i kategorii Narzędzia języka
    Ostatnio edytowane przez vBET; 19-10-11 W 21:18.

Senior Member

Dziękujemy za o użytkowniku Michal. Tak osób bez karty kredytowej nie będzie mógł korzystać z google lub Microsoft. Tak więc vBET będzie używana dla mnie. Jest to rzeczywiście kiedykolwiek najgorszy wiadomości!

Nie jestem pewien temat metod płatności Microsoft teraz. I oczywiście nie mamy pojęcia czy Google będzie dodaje nowe metody płatności - to jest poza nasze wpływy. Poproś Google dla więcej metod płatności.

Również zgodnie z tą informacją z jednym z naszych użytkowników: http://www.vbenterprisetranslator.co...ID-MS-API.html
    Firma Microsoft oferuje subskrypcji (nie jak Google które opłat na bieżąco) - tak powinny być dostępne płacić z wielu metod. Rozumiem, że Google musi mieć możliwość przerzucenia automatycznie. Jednak firma Microsoft udostępnia tylko subskrypcji, powinna być upoważniona do zapłacenia przez dowolną metodę (góry). Po prostu sprawdź go. Możemy przejdzie tam po następnej wersji vBET 4.x. W tym momencie nie wiemy szczegóły jeszcze.

Senior Member

Po prostu uaktualnieniu 4.4.4 i po 2 minutach mam nie dostępnych dostawców tłumaczenia. Osiągnął limit dla google i Microsoft. Robot sieci Web te wymagają karty kredytowej pójść do płatnego API firmy, czy chodzisz subskrypcji lub nie. (Microsoft) Teraz vBET jest używana do mnie, i jestem pewien, istnieją wielu właścicieli forum bez karty kredytowe, lub że nie mogą sobie pozwolić zapłaconej tłumaczenia. Jest to koszmar!!

Jeżeli osiągnięte limity następnie wystarczy poczekać na dostępne jest ponownie. Prosimy o należy zauważyć, że firma Microsoft oferuje co miesiąc i godzinowych ograniczenie, a więc jeszcze nie dotarła do miesięcznego ograniczenia, następnie Nowa tłumaczenia wkrótce (vBET kontroli co 10 minut, czy dostawca będzie znowu dostępny).
    Google nie ma pewności drugi ograniczenia (nie wiemy co jeszcze).

Należy pamiętać, że Firma Microsoft nawet po 2012 marca zapewnia interfejs API za darmo z miesięcznego ograniczenia 2 miliony znaków (teraz jest 4). Nie mamy pojęcia będzie go można wyciąć lub nie. W tej chwili wiadomo, że będzie dostępna wolna limitu.

O metodach cen i płatności - po raz kolejny skontaktuj się z dostawcami tłumaczenia - co Państwo oczekują nam o tym?...: /
    Dodamy obsługę więcej interfejsów API, gdy jest to możliwe. Nadal mamy żadnego wpływu na warunkach 3 dostawcy tłumaczenia. Prosimy o bezpośredni kwestie bezpośrednio do miejsca, gdzie te mogą być rozwiązane.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 21-10-11 W 03:04.

Senior Member

O metodach cen i płatności - po raz kolejny skontaktuj się z dostawcami tłumaczenia - co Państwo oczekują nam o tym?...: /
    Dodamy obsługę więcej interfejsów API, gdy jest to możliwe. Nadal mamy żadnego wpływu na warunkach 3 dostawcy tłumaczenia. Prosimy o bezpośredni kwestie bezpośrednio do miejsca, gdzie te mogą być rozwiązane.
    I 'm nie obwinianiu należy do niniejszego Michał, wiem, że nie jest on swoje winy. Fakty są po prostu, że nie będę mógł korzystać z vBET z wolna API! Moje forum jest zbyt duży i limitów zostaną osiągnięte w ciągu 30 sekund. Tak jaki dobrej która robi me? I mogę skontaktować się już z dostawców tłumaczenia. Nie istnieje inny sposób zapłacić. WIĘC ponownie, nie z winy, ale renderuje vBET przestarzały dla dużych fora.(Jeśli nie masz karty kredytowej) I to jest faktem!

Tak długo, jak użytkownik może Pozostań z vBET - szukamy innych dostawców tłumaczenia, rynek zmienia się cały czas...
    Również - jeśli nie używasz Google v1 już Wyłącz czyszczenia pamięci podręcznej. Niech pamięci podręcznej napełnić. Wiem, masz duże forum, ale przy założeniu, że go w pamięci podręcznej może mieć wolna limitów będzie wystarczające na pokrycie nowych wiadomości. Również można ustawić vBET aby zignorować niektórych stron, które uważasz za nie są ważne dla tłumaczenia. Na przykład - kanały RSS zmieniają się cały czas. Być może będzie zrezygnować tłumaczenia na archiwum... Być może innych miejsc...

Wkrótce - zachęcamy do zastanowienia się nad nadal używać vBET z nowych ograniczeń wprowadzonych przez 3 dostawcy tłumaczenia. I ponownie - chcemy obsługuje więcej.

Potrzebujesz więcej informacji tutaj? Czy można Ustanowiliśmy wydania, jak rozwiązać?

Strona 2 z 3 FirstPierwszy 123 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •