Hi!
Mam kilka pytań przed sprzedażą ... Mam vBulletin 4.0.8 forum ... i jestem ciekawy kupić vBET ...
1. Tłumaczenie z Google Translate API v1 Microsoft Translate API?
Moje forum są w języku chorwackim (bardzo podobny do serbskiego lub język bośniacki).
Google Translate obsługuje chorwacki, serbski i bośniacki językach, ale Microsoft Translate API NIE poparcie żadnej z tych języków ...
Mogę przetłumaczyć moje forum z Google Translate API v1 z języka chorwackiego na język angielski ... a następnie przetłumaczyć moją forum z angielskiego na wszystkich pozostałych Microsoft Translate API obsługiwanych języków?
2. Jeśli nie jest to możliwe... Czy mogę zrobić to ręcznie z baz MySQL... tłumaczenie DB tabela danych z angielskiego na inne języki z MS Translate API... Jest to możliwe z vBET?
Lub ... z inny skrypt ... lub ... w inny sposób to zrobić?
3. Google Translate API v2 jest bardzo drogie usługi dla mnie (i zapewne dla wszystkich tych, którzy mają średnich i dużych forum) .. GT_API_v2 ... 1 znaków M = 20 dolarów ... ?!?!? ...
Mam w VB4 DataBase ... tylko w tabeli "post" ... w "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 znaków M ...
SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
Z postu
W innych tabel DB ... jak stół "wątku" ... tytuł ... słowa kluczowe ... tabeli "tag" ... tabeli "zwrot" ... inne wtyczki czas ...
Powiedzmy, że moje forum jest w sumie 500 milionów znaków ... Google Translate API v2 ... tłumaczyć moje forum tylko do jednego innego języka ... To mnie będzie kosztować ... (1 M = $ 20) ... 500 M = 10,000 dolarów dolarów
Jeśli przetłumaczyć moją forum do TOP 20 językach ... To mnie będzie kosztować ... 20 x 500 M = 200,000 dolarów dolarów
Kto zapłaci tyle pieniędzy za to? ... Wiem, że ... I NIE BĘDZIE!
Conclussion: Google musi zmienić na ... 1 znaków M = max 1 dolar dolar
Może się mylę?
4. Czy można tłumaczyć tylko niektóre fora ... nie wszystkie forum i wszystkich forach?
Dzięki odpowiedzi,
Ręczny