Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 9 z 9

Wątek: Czy to możliwe?

Widok wątków

Poprzedni Post Previous Post   Next Post Następny Post
    Junior Member

Question Czy to możliwe?

Hi!

Mam kilka pytań przed sprzedażą ... Mam vBulletin 4.0.8 forum ... i jestem ciekawy kupić vBET ...

1. Tłumaczenie z Google Translate API v1 Microsoft Translate API?

Moje forum są w języku chorwackim (bardzo podobny do serbskiego lub język bośniacki).
    Google Translate obsługuje chorwacki, serbski i bośniacki językach, ale Microsoft Translate API NIE poparcie żadnej z tych języków ...

Mogę przetłumaczyć moje forum z Google Translate API v1 z języka chorwackiego na język angielski ... a następnie przetłumaczyć moją forum z angielskiego na wszystkich pozostałych Microsoft Translate API obsługiwanych języków?

2. Jeśli nie jest to możliwe... Czy mogę zrobić to ręcznie z baz MySQL... tłumaczenie DB tabela danych z angielskiego na inne języki z MS Translate API... Jest to możliwe z vBET?

Lub ... z inny skrypt ... lub ... w inny sposób to zrobić?

3. Google Translate API v2 jest bardzo drogie usługi dla mnie (i zapewne dla wszystkich tych, którzy mają średnich i dużych forum) .. GT_API_v2 ... 1 znaków M = 20 dolarów ... ?!?!? ...

Mam w VB4 DataBase ... tylko w tabeli "post" ... w "pagetext" ... CHAR_LENGHT ... 330 znaków M ...

SELECT SUM (CHAR_LENGTH (pagetext))
    Z postu

W innych tabel DB ... jak stół "wątku" ... tytuł ... słowa kluczowe ... tabeli "tag" ... tabeli "zwrot" ... inne wtyczki czas ...

Powiedzmy, że moje forum jest w sumie 500 milionów znaków ... Google Translate API v2 ... tłumaczyć moje forum tylko do jednego innego języka ... To mnie będzie kosztować ... (1 M = $ 20) ... 500 M = 10,000 dolarów dolarów

Jeśli przetłumaczyć moją forum do TOP 20 językach ... To mnie będzie kosztować ... 20 x 500 M = 200,000 dolarów dolarów

Kto zapłaci tyle pieniędzy za to? ... Wiem, że ... I NIE BĘDZIE!

Conclussion: Google musi zmienić na ... 1 znaków M = max 1 dolar dolar

Może się mylę?

4. Czy można tłumaczyć tylko niektóre fora ... nie wszystkie forum i wszystkich forach?

Dzięki odpowiedzi,

Ręczny
    Ostatnio edytowane przez Manual; 30-09-11 W 00:23.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •