Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 4 FirstPierwszy 1234 OstatniLast
Wyniki 11 do 20 z 40

Wątek: Duże problemy tłumaczenie

Emeryturze;)

Ja nia najnowszą wersję vbet 3.x dla vb3.x VBET 3,5 dopuszczeniu

Senior Member

Mogłem, ale thats beta i podać Ci nie daję wsparcie i że również nie jest dobre dla mnie

Emeryturze;)

Proszę zrobienia tego testu dla wszystkich API używasz-http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728

Senior Member

Ja po skończeniu optymalizacji mojej bazy danych, ja jestem tylko za pomocą API V1 jak i tylko vBET 3.4.1 zainstalowany.

Senior Member

Quote Napisał r.dziadusz View Post
    Proszę zrobienia tego testu dla wszystkich API używasz-http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728
    Ok i biegł ten test, ale tym
    Począwszy tłumaczenia próbnego G API V1
    Wynik testu: {"responseData": {"translatedText": "Powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Błąd testu:

Senior Member

Mam również inne zagadnienia, vbenterprisetranslatot.php wykorzystuje cały swój czas procesora, proszę sprawdzić poniżej:
    Pid ************ Priorytet CPU Właściciel% Pamięć poleceń%
    12493 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12496 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12495 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12492 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12484 (Trace) (Kill) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20732 (Trace) (Kill) mysql 0 - 1,8 - 6,2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - user = mysql - pid-file = / var / lib / mysql / server.thecodecage.com.pid - skip-external-zamek -

Mam 4 procesory i zabija mojej strony teraz, że nie może uzyskać tłumaczenia!, Mam wyłączone połowie tłumaczeń i nadal mam problem!

Czy ktoś może pomóc?
    Ostatnio edytowane przez Simon Lloyd; 01-10-11 W 19:29.

Senior Member

I został uaktualniony do wersji beta, aby spróbować rozwiązać mój problemy, ale wydaje się, że nie otrzymuję tłumaczenia z Microsoft?

Oto micorsoft wynik testu:
    Począwszy tłumaczenie testu MS
    Wynik testu: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Błąd testu:
    Czas połączenia (ms): 237.756103516
    Mam podwójne chaecked mam ID MS nieprawidłowe!
    Ostatnio edytowane przez Simon Lloyd; 01-10-11 W 20:56.

Członek

Quote Napisał Simon Lloyd View Post
    Cześć, jestem w potrzebie niektórych pilnej pomocy, i znajdź, że niektóre tytuły wątków brakuje, ale jeśli i zmienić język pojawiają się (czasami), sprawdź tutaj http: / / www .thecodecage.com/forumz/microsoft- excel-arkusza-funkcje /] Microsoft funkcje arkusza programu Excel zostanie wyświetlony Lotsof wątki początek nazwiska, ale nie tytuły wątków (no może jeden lub dwa), teraz zmienić język grecki powiedzieć można zobaczyć tytuły wątków, zmiana na inny język, a niektóre tytuły znikną, a niektóre pozostają?

Czy ktoś może pomóc proszę?
    Czy dokładnie to samo .. rozpoczęte kilka dni temu. (Darmowa wersja 2.4.4)

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał Simon Lloyd View Post
    Cześć, jestem w potrzebie niektórych pilnej pomocy, i znajdź, że niektóre tytuły wątków brakuje, ale jeśli i zmienić język pojawiają się (czasami), sprawdź tutaj Microsoft funkcje arkusza programu Excel widać Lotsof wątki początek nazwiska, ale nie tytuły wątków (no może jeden lub dwa), teraz zmienić język grecki powiedzieć można zobaczyć tytuły wątków, zmienić na inny język, a niektóre tytuły znikną, a niektóre pozostają?

Czy ktoś może pomóc proszę?
    Należy pamiętać, że Google v1 umieściło więcej ograniczeń w używaniu interfejsu API, ponieważ są one przygotowywane do zamknięcia. A to, co opisujesz, wygląda tak, jakbyś dotrował do granic. Niektóre tytuły (treść) nie są wyświetlane, ponieważ nie mogą być przetłumaczone. Niektóre z nich są poprawne, ponieważ zostały już umieszczone w pamięci podręcznej. Należy pamiętać, że najnowsza wersja vBET (obecnie oznaczona jako BETA ze względu na wiele zmian) pozwala na korzystanie z innych tłumaczeń API-Paid Google v2 i nadal darmowe Microsoft. Więc to może rozwiązać problem, który nie jest na stronie vBET, ale po stronie dostawcy tłumaczeń-Google przygotuj się do zamknięcia v1. Wszyscy jesteśmy niezadowoleni z tego powodu

Możesz sprawdzić szczegółowe informacje na temat rzeczywistych tłumaczenie Google za pomocą googletest - zobacz tutaj szczegóły: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post1728

Strona 2 z 4 FirstPierwszy 1234 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •