Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 4 z 4 FirstPierwszy ... 234
Wyniki 31 do 40 z 40

Wątek: Duże problemy tłumaczenie

Emeryturze;)

Quote Napisał Simon Lloyd View Post
    I został uaktualniony do wersji beta, aby spróbować rozwiązać mój problemy, ale wydaje się, że nie otrzymuję tłumaczenia z Microsoft?

Oto micorsoft wynik testu:

Mam podwójne chaecked mam ID MS nieprawidłowe!
    Microsoft tłumaczenie api ID jest poprawne, tego rodzaju błąd pojawia się tutaj: msdn-problem Proszę ją przeczytać. Ale test google wygląda dobrze. Także, jeśli pm swoją dostęp uwagę mógłbym szukać żadnych problemów wewnętrznych
    Ostatnio edytowane przez r.dziadusz; 03-10-11 W 08:45.

Senior Member

widzę, ale mam zawsze używać zestawu google i za pomocą API v2 tak będzie i zawsze trafia mój limit? i również ggogle api v2 jako wykrywania

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Czy dobrze Cię rozumiem prawidłowe - nie użyto Microsoft? To nie był nigdy włączony, na forum? Należy pamiętać, że Microsoft ma miesięczny limit, więc o wyczerpaniu limitu trzeba czekać do następnego okresu. Nie dziennego limitu. Ale jeśli nigdy nie używane Microsoft przed to nie powinny dotrzeć do granicy. Proszę o wyjaśnienie - nie korzysta z niego lub nie użyto go w ogóle.

Senior Member

Michael, obecnie nie używam Microsoft, mam vBET ustawiona na wykorzystanie Google tylko wykrywania Google API V2, wykorzystanie Google API V2, przed używałem V1, z systemem łącze do Microsoft produkuje obecnie tłumaczenie, ale jego sporadyczne, jeśli uważają Państwo, że mówisz, że są one miesięcznych limitów, następnie Oczywiście mój limitów powinien nie jeszcze być resetowany do 1 listopada.

Senior Member

Mam mój limit znaków dla google zestaw do 100.000 perday tak z moim powyższych ustawień, kiedy i osiągnięcia tej granicy i nie będą się wyniki z płatnych google będzie wolny API następnie wywołuje rezultaty?

Michael, obecnie nie używam Microsoft, mam vBET ustawiona na wykorzystanie Google tylko wykrywania Google API V2, wykorzystanie Google API V2, przed używałem V1, z systemem łącze do Microsoft produkuje obecnie tłumaczenie, ale jego sporadyczne, jeśli uważają Państwo, że mówisz, że są one miesięcznych limitów, następnie Oczywiście mój limitów powinien nie jeszcze być resetowany do 1 listopada.
    Limity nie są po naszej stronie, ale na stronie Microsoft. Informacja, że jest miesięczny limit pochodzi z tutaj: InvalidOperationException:: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
    Ant masz rację zrobiłem mały błąd - pełnej informacji jest:
    ograniczenia głośności swobodnego użytku, na 4 miliony znaków na miesiąc i nie więcej niż 400 tys na godzinę
    Tak więc również godzinę limitów. Przepraszamy za mało dezinformacji - należy przeczytać go uważniej. Czy Microsoft ma żadnych innych ograniczeń - można zażądać od firmy Microsoft. W tej chwili nie jestem świadomy o innych ograniczeń. Jeśli masz komunikat o błędzie formie Microsoft oznacza to, że dotrzesz do ich granic. Prosimy o kontakt z firmą Microsoft, aby uzyskać bardziej szczegółowe - to oni daje błąd stosownego wniosku. Nie mogę ich wyjaśnić. Jest 3rd party. W przypadku niewłaściwego klawisza komunikat o błędzie jest inny, co można po prostu sprawdzić.

Prosimy także pamiętać, że nie musi być 1 listopada - nie znamy szczegółów na temat nowego okresu, gdy czas jest uruchomiona. Czy za miesiąc, albo jest suma ostatnich 30 dni lub inny sposób ... Naprawdę nie mam pojęcia jak Microsoft zarządzać - prosimy pytać firmy Microsoft, jeśli dodatkowe informacje są potrzebne. W każdym razie, jeśli jest postaci ostatnich 30 dni potem to pozwala każdego dnia się nowe żądania (jeśli nie używać cały limit w jeden dzień).
    Ostatnio edytowane przez vBET; 04-10-11 W 00:15.

Mam mój limit znaków dla google zestaw do 100.000 perday tak z moim powyższych ustawień, kiedy i osiągnięcia tej granicy i nie będą się wyniki z płatnych google będzie wolny API następnie wywołuje rezultaty?
    No. W tej chwili vBET prosi o tłumaczenie tylko jeden dostawca (w zależności od konfiguracji forum). Jeśli występuje błąd w odpowiedzi nie prosimy inny dostawca. Można utworzyć nowe żądanie funkcji, w tym, jeśli uważasz, że ważne jest.

Senior Member

Ok Michael, zacznę wyróżnić można oznaczyć tego wątku rozwiązać dla mnie to nie jest już celowa

OK, więc - oznaczone rozwiązany

Emeryturze;)

Począwszy tłumaczenie testu MS
    Wynik testu: ï »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
    Błąd testu:
    Czas połączenia (ms): 237.756103516
    Starałem się zbadać ten problem dokładniej, ale jest to niemożliwe.
    Musisz zadać sobie Microsoft, ponieważ może to być sprawą wewnętrzną microsoft, jeśli jesteś pewien, że nie osiągnęła swoje granice:
    W tym celu napisz maila na adres: mtcont@microsoft.com
    Opisz problem - błąd korzystać z testu
    Wyślij Tłumaczenie Microsoft API ID - Jest to przede wszystkim sposób nie mogę zrobić to sam
    Napisz woluminie tłumaczeń przesyłane do usługi w znaki lub MB na godzinę i znaki lub MB/dzień
    Ostatnio edytowane przez r.dziadusz; 05-10-11 W 11:16.

Strona 4 z 4 FirstPierwszy ... 234

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •