Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12
Wyniki 11 do 16 z 16

Wątek: 404 w wersji 3.4.1

Emeryturze;)

Wysłać wiadomość

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Ja po prostu przeczytać całość i dać wsparcie w kilka minut.

Członek

jego rozwiązania

Przykro nam, ale nie jestem w stanie określić, co jest problem. Oto kilka rzeczy rozpoczęte i tego wątku jest bałagan już ... Proszę otworzyć nowy wątek dla każdego wciąż istniejący problem i wiadomości skopiować tutaj (tylko kopiuj, wklej). Przepraszamy za kłopoty - Radek nie wiedział, nasza polityka zarządzania - jeden problem na jednym wątku, więc jest nasza wina, ale musimy go oczyścić inaczej będzie najgorsze. Teraz mam wrażenie, jak każdy post jest o czymś innym (404, vbadvanced, greckich liter w URL, błąd vbseo) i nie mogę określić status każdego problemu. Naprawdę - nie wiem, jakiej pomocy potrzebujesz teraz ...

Ten wątek w tytule jest błąd 404 i jak rozumiem jest rozwiązany. Jeśli nadal masz 404 problem proszę pisać tutaj, jeśli to rozwiązać - proszę o potwierdzenie. W przypadku innych problemów - proszę otworzyć inne wątki (1 wątek na temat). Mam teraz nowy sprzęt (mam laptopa wypadku tak Radek był sam na forum ostatnich dni) więc będę w stanie pomóc szybkie tym razem. Tylko proszę co prosiłem - otwarty nowy wątek do każdego problemu, więc będziemy w stanie zarządzać nim i wrócić w razie potrzeby (jak teraz) do całej historii problemu.

Członek

i stwierdziła, że jej rozwiązania. inne wsparcie i dał mu dostęp do forum badań i rozwiązać go. r.dziadusz powinny mieć zaznaczone go rozwiązać.

Wielki - dzięki za potwierdzenie Jestem zaznaczając go teraz. W przypadku innych problemów / przyszłość - proszę otworzyć nowy wątek dla każdego

Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •