Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: Problem Editor.

Senior Member

Question Problem Editor.

Jestem wystąpił problem redaktorem na mojej stronie vBCms. Teraz dzieje się tak dopiero dla adminów. Gdy oglądania artykuł redaktora brakuje. Podczas oglądania tego artykułu jako zwykły członek edytor pokazuje dobrze. I stwierdzili, że jest to faktycznie problem vBSEO, ale niestety z powodu polityki vBSEO chodzi o vBET nie mogę żadnego wsparcia. Więc mam nadzieję, że będziesz w stanie mi pomóc. Dzięki.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Jeśli jest to problem vbseo przejdź do zespołu vbseo do wsparcia. Proszę sprawdzić czy ich tak nazwie "polityka" jest OK, zgodnie z ich licencji, jeśli chcesz. Jeśli jest to i mają prawo do odmowy poparcia dla forum o innych modów (naprawdę głupie) to proszę robić to, co jest potrzebne, aby uzyskać ich poparcie. Można tymczasowo wyłączyć modów, tworzenie kopii zapasowych edytowanych plików vbseo i przesłać oryginalny. Wtedy nie będą miały żadnej wymówki, aby odmówić wsparcia. Nie możemy być odpowiedzialni za innych produktów ani innych produktów zespołów wsparcia ... Zwłaszcza, gdy te zespoły, używa kłamstw wobec własnych produktów i praktyk, które mam nadzieję, nie są legalne.

Nie jesteśmy w stanie obsługiwać kod vbseo - my po prostu nie wiem - to nie jest nasz produkt.

Czy potrzebujesz związane pomóc vBET tutaj?

Senior Member

Można usunąć ten Michał. Przepraszam. Udało mi się ten ustalony przez siebie. To nie ma nic wspólnego z vBET.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Wielki Dzięki za info!

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •