również kiedy pojawi się grupa link do dyskusji będą:
5D.html% http://www.vbenterprisetranslator.co...gtitle
Dzięki za uwagę - my go poprawić.
Poprawione - zostaną włączone do wersji 3.3.0
Jeśli komunikat grupy mają BBCode langtitle następnie oryginalny tekst pojawi się w adresie URL. Oczywiście na stronie będzie tłumaczone. Zobacz tutaj exmple:
http://www.vbenterprisetranslator.co...s/yahoooh.html
nie został rozwiązany
zobacz url lang
będzie taki sam dla wszystkich językach
Przetłumaczone przez vBulletin Foundation (vBET)
i co abot ostatnich 2 odpowiedzi ode mnie w tym wątku
ostatnie OBE było szybkie odpowiedzi i napisałem w języku angielskim i działa doskonale whithout żadnych flag
ale zobacz pefore odpowiedź to i używać po odpowiedzi i pokaże tekst w języku angielskim w obszarze flagi nawet jest angielski
wszelkie wyjaśnienia
To jest stały i pracy, tak jak został opisany:
"Jeśli komunikat grupy mają BBCode langtitle następnie oryginalny tekst pojawi się w adresie URL"
To musi być w ten sposób od vBSEO nie obsługuje grupy dyskusyjne w dobry sposób - to znaczy, że można zmienić adres URL, jak chcesz (o ile prefiks jest OK) i nie będzie przekierowanie 301. W związku z tym nie możemy wspierać tłumaczenie tam, w przeciwnym razie efekt powielania treści. Jest bezpieczny w przypadku stanowisk - nie vBSEO przekierowania, jeśli adres URL nie jest prawidłowy.
Tak i bardzo proste - Google twierdzi, że jest w języku arabskim Na tym forum mamy ustawiony na akceptowanie decyzji Google, jeśli jest w 0,1% pewien. Ale myślę, że wiesz już, jak to działa ...
Ponadto, istnieje naprawdę tekst w języku arabskim - na podstawie adresu URL Nie jesteśmy z jednej którzy Google algorytmy - proszę nie strzelać do posłańca
Twój 2-ga wiadomość nie ma związku z Arabski - to jest czyste angielski i Google uznając je odpowiednio. W pierwszym z nich korzystać stoisku - angielskim i arabskim. Wydaje się, że Google jest bardziej niż angielski arabski.
Proszę nie zmieniać ta pierwsza wiadomość - będzie go używać teraz do testowania wstawiania oryginalnego tekstu JavaScript - wydaje się, że istnieje jakiś problem z tą wiadomość i chcę go rozwiązać przed rozpoczęciem produkcji (vBET 3.3.0 jest wydany dzisiaj w kilku godzin).
EDIT:
OK - sprawdzone i skorygowane (Kwestia JavaScript)
Ostatnio edytowane przez vBET; 17-01-10 W 16:19.