Prowadzę stronę internetową o skokach BASE. Sport jest sportem międzynarodowym, ale przedtem nie byłem w stanie zaoferować nic, poza informacjami po angielsku dla gości mojej witryny.

Również własne i uruchomić bazę danych dla ofiar śmiertelnych dla podstawowego skoków. To si, które nie tylko strony do poszanowania i zapamiętać utracone przyjaciół, jest to również cennym narzędziem do wspierania innych zworki co do niektórych zagrożeń, które mogą być SERIOUS! Wiedza ta jest kluczem do ratowania życia i został zapisany niezliczonych życia. Jednak mam wrażenie, że może zrobić w lepiej poprzez umożliwienie każdemu, nie tylko angielski zworki mówienia do nauczenia i może zapisać ich życia, jak również

Lista Fatality BASE - BLiNC Magazine:: BASE jumping, skoki spadochronowe, a Paralotniarstwo

Fatality Statystyki - Magazyn BLiNC:: BASE jumping, skoki spadochronowe, a Paralotniarstwo

Ponadto, dnia wydała wtyczkę, mój składania mapa skoczyła z 36763 całości URL do 1.297.111 całości URL i teraz mogę zwiększyć liczbę przez 500 do 5000 nowych url dzień. My ruchu podwoiła się od I wydania tej wtyczki i jestem bardzo szczęśliwa, że to.