Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 2 z 2

Wątek: nowe 2 funkcje

Członek

Default nowe 2 funkcje

i requist te cechy holowania

pierwszy:
    kiedy widzę flagę strony do tłumaczenia, jego url nadal nie związane z tłumaczone url więc po kliknięciu adresu URL strony będzie przekierowywać do przetłumaczonych url

jest tam z dala, aby ten przetłumaczone url już dla każdego języka, za pomocą ajax lub po prostu użyć jeszcze 1 zapytanie do tych związanych z url w swoim języku

po drugie:
    przetłumaczyć tekst ajax w Panel sterowania, dzięki czemu użytkownik może go użyć do przetłumaczenia tekst jako nowe usługi takie jak:
    Google Translate
    ale tylko dla tekstu i ducuments jak słowa pliki microsoft i plików tekstowych i plików obsługiwanych

jeśli również dają możliwość użytkownikowi najpierw przesłać pliki, a następnie poprosić o tłumaczenie to da ona wynik będzie głównym Ponadto
    przy okazji mam niestandardowe usługi przesyłania i przechowywania plików dla moich użytkowników
    ma te cechy:
    1. każdy użytkownik może umieścić dowolny plik, który ma uprawnienia w panelu administracyjnego
    2.depend na grupy użytkowników: ile można hosta użytkownika i ile plików
    3. nikt nie może zobaczyć innych plików poza użytkownika wyrazić zgodę na użytkownika / gościa, wysyłając e-mail z kodem, że inny użytkownik powinien zapisać go do downolad plik, a tego kodu jednorazowego użytku
    4.it używać systemu plików także zdolność do powyżej public_html być bardziej bezpieczne
    niektóre inne funkcje
    ten system, ale z trochę błędów, to działa idealnie w 3.7

jeśli używasz tego systemu, aby umożliwić do przetłumaczenia dokumentu wsparcia google
    więc użytkownik ma możliwość przekształcenia tych za pomocą usługi Google Translate
    tylko poprzez jedno kliknięcie

będzie to wspaniały dodatek także i mogę zrobić tego produktu - że użyłem na mojej stronie i mam wszelkie prawa, ponieważ prace na zlecenie z tej funkcji, aby być tylko dla mnie "Kody i pracy" - do pracy i miejscu oraz u mogą z niego korzystać, aby dodać więcej funkcji i sprzedać go dam ci uprawnienia bez wątpienia
    jeśli frefer, aby to omówić prywatnych ze mną i docenić, że

dziękuję

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Hi.

Dziękujemy za życzenia. O tych:

1. Odbywa się to poprzez względu na wydajność. Jeśli ktoś szuka na stronie w jego języku jest to bardzo rzadko zmienić język. I przekierowanie jest z 301 to roboty są zadowoleni z tych. Również w wersji 3.3.0 (nie jest jeszcze dostępny) już podzielić tabele cache na każdy język, więc byłoby wiele pytań lub dodatkową tabelę pamięci podręcznej tabeli tytułów tylko będą potrzebne. Rozważymy ten pomysł. Nie obiecuję, ale po zrobiliśmy to, co jest potrzebne do 3.3.0 i przetestować możemy sprawdzić, jak wpływ na wydajność będzie mieć. Zwróć także uwagę, że przekierowania dzieje się cały czas nawet w vBulletin bez modów - zobacz, co się dzieje, kiedy iść do nowego posta.

2. TOS Google nie umożliwia przechowywanie tłumaczeń dla ponad 15 dni, więc takie pliki będą musiały być usunięte po 2 tygodniach. Nie jestem pewien, że jest to pożądane zachowanie, ale my zawsze wszelkich starań, aby dopasować Google TOS jak najwięcej.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •