i requist te cechy holowania

pierwszy:
kiedy widzę flagę strony do tłumaczenia, jego url nadal nie związane z tłumaczone url więc po kliknięciu adresu URL strony będzie przekierowywać do przetłumaczonych url

jest tam z dala, aby ten przetłumaczone url już dla każdego języka, za pomocą ajax lub po prostu użyć jeszcze 1 zapytanie do tych związanych z url w swoim języku

po drugie:
przetłumaczyć tekst ajax w Panel sterowania, dzięki czemu użytkownik może go użyć do przetłumaczenia tekst jako nowe usługi takie jak:
Google Translate
ale tylko dla tekstu i ducuments jak słowa pliki microsoft i plików tekstowych i plików obsługiwanych

jeśli również dają możliwość użytkownikowi najpierw przesłać pliki, a następnie poprosić o tłumaczenie to da ona wynik będzie głównym Ponadto
przy okazji mam niestandardowe usługi przesyłania i przechowywania plików dla moich użytkowników
ma te cechy:
1. każdy użytkownik może umieścić dowolny plik, który ma uprawnienia w panelu administracyjnego
2.depend na grupy użytkowników: ile można hosta użytkownika i ile plików
3. nikt nie może zobaczyć innych plików poza użytkownika wyrazić zgodę na użytkownika / gościa, wysyłając e-mail z kodem, że inny użytkownik powinien zapisać go do downolad plik, a tego kodu jednorazowego użytku
4.it używać systemu plików także zdolność do powyżej public_html być bardziej bezpieczne
niektóre inne funkcje
ten system, ale z trochę błędów, to działa idealnie w 3.7

jeśli używasz tego systemu, aby umożliwić do przetłumaczenia dokumentu wsparcia google
więc użytkownik ma możliwość przekształcenia tych za pomocą usługi Google Translate
tylko poprzez jedno kliknięcie

będzie to wspaniały dodatek także i mogę zrobić tego produktu - że użyłem na mojej stronie i mam wszelkie prawa, ponieważ prace na zlecenie z tej funkcji, aby być tylko dla mnie "Kody i pracy" - do pracy i miejscu oraz u mogą z niego korzystać, aby dodać więcej funkcji i sprzedać go dam ci uprawnienia bez wątpienia
jeśli frefer, aby to omówić prywatnych ze mną i docenić, że

dziękuję