Jak widzę nadal jest problem z funkcją redeclaring. Nie mogę sprawdzić, co dokładnie się dzieje, ale jeśli się odpowiednich zmian w pliku vBSEO jak opisano w instrukcji instalacji, to tylko pomysł w tej chwili mam to, że niektóre zasady powracasz do vbenterprisetranslator_seo.php pliku - nie powinien się dzieje i Nie widzę, jak to jest możliwe, ale bez sprawdzenia nie mam innych pomysłów właśnie teraz.
Przejdź do vbenterprisetranslator_seo.php i wykonane samej wersji jak includes / functions_vbseo_createurl.php - więc znaleźć vbseo_thread_seotitle funkcji i ustawić if wokół niego. Proszę mi powiedzieć, nie pomaga.
Rozumiem kwestie bezpieczeństwa - ale wciąż można zrobić kopię forum - usunąć większość treści i pozostawić tylko ślepe wiadomości. To, czego potrzebujemy, aby pomóc Ci jest, aby przejść do dokładnej konfiguracji serwera i dokładnie zobaczyć co się dzieje i dowiedzieć się dlaczego. vBET jest używany przez wielu forach - takich rzeczy się dzieje gdzie indziej, więc niestety nie jesteśmy w stanie udzielić Ci odpowiedzi od ręki, nawet jeśli będziemy bardzo szczęśliwi ci pomóc.
O Definiowanie aliasów Homepage -wykonamy kilka eksperymentów w tej dziedzinie. Jak pamiętam vBSEO freaks jeśli przekierowanie jest robione po prostu do "/", więc musimy dokonać wewnętrzny przekierowanie do index.php (nie jest to ujrzane przez przeglądarkę)-definiowanie aliasów spowodowałoby pętlę przekierowań. Sprawdzimy to jeszcze raz i zobaczymy, jak tego uniknąć, ale proszę pamiętać, że teraz mówi się o funkcjonalności innego mod i nie jesteśmy odpowiedzialni za jego zachowanie-dajemy sposób na integrację z vBSEO, ale nadal to, co dzieje się wewnątrz vBSEO to dzieje się wewnątrz vBSEO ... Dodano do listy TODO, aby ponownie zbadać tę kwestię. Proszę również spróbować zdefiniować takie aliasy w htaccess zgodnie z regułami vBET-tak to daje 301 przekierowanie unikanie przecieków i vBET byłoby nadal w stanie pracować, ponieważ byłoby przed nim nie po (w vBSEO, które zrobiły 301 dla vBET żądanie). Ale proszę trzymać się takich eksperymentów, dopóki nie uczynimy vBET w porządku na twoim forum.