Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: problem z paska nawigacyjnego-Top rozmieszczenie i vBstyle

Junior Member

Default problem z paska nawigacyjnego-Top rozmieszczenie i vBstyle

Nie mogę przesłać zdjęcie mojego problemu, ponieważ granice obrazu na serwerze są SUPER MAŁY. tak nie zachowuje.

Ale po zaznaczeniu NavBar-TOP na moim vBstyle, bar przy mojej nazwie użytkownika itd. profil .. brakuje. To nie zdarza się na domyślny styl VB. Nie wiesz, jak wyśledzić co problem jest, ale chciałem umieścić ten powyżej navbar więc jest to bardziej widoczne.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Wydaje się, że masz jakiś błąd w swoim stylu. Jeśli domyślnie działa poprawnie oznacza to, że vBET działa poprawnie.

Należy pamiętać, że po wybraniu NAVBAR-TOP, a następnie dodaje vBET plugin o nazwie flag Dodaj flagi i ta część kodu:
    PHP Code:
    } else if ('nt' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_flagsplace']) {
    vB_Template::preRegister('navbar', array('vbenterprisetranslatorflags' => $vbenterprisetranslatorflags));
    $vbulletin->templatecache['navbar'] = substr_replace($vbulletin->templatecache['navbar'], ' $vbenterprisetranslatorflags .'17,1);
    } else if ... 
    Zakłada się, że zawartość $ Vbulletin-> templatecache ['navbar'] zaczyna się od "$ Final_rendered = ".

Czy potrzebujesz więcej pomocy tutaj?

Junior Member

Pozwól mi zobaczyć, co vBstyles mówi na ten temat.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Nie ma problemu - jeśli potrzebujesz więcej pomocy, po prostu napisz

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •