Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 7 z 7

Wątek: URL mapy witryny jest fałszywe lub prawdziwe?

Junior Member

Default URL mapy witryny jest fałszywe lub prawdziwe?

Text automatically translated from: German to: Polish
    Translated text
    Kiedy po raz pierwszy chcę powiedzieć, że myślę vBET na genialny produkt, że każdy grosz jest warte kosztów,

sitemaps są poprawne URL wygląda tak:
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    lub tylko URL wygląda tak:
    HTML Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    Pytam, ponieważ to jest dla mnie kluczowy punkt sprzedaży. W przypadku adresów URL w następujący sposób:
    Code:
    /forum/vbet-good-stories/719-another-success-story.html
    w Sitemap są bzdury, ponieważ są one za pomocą przekierowania 301 do
    HTML Code:
    /forum/ja/vbet-good-stories/719-%E3%82%82%E3%81%86%E4%B8%80%E3%81%A4%E3%81%AE%E3%82%B5%E3%82%AF%E3%82%BB%E3%82%B9%E3%82%B9%E3%83%88%E3%83%BC%E3%83%AA%E3%83%BC.html
    przekazywane i sitemaps mieć prawidłowy adres URL nie są niewłaściwe.

Chciałem też zapytać, czy przepisany w adresach URL witryn i forów używam tylko adres URL forum nie wątku URL w mapie witryny

wielkie dzięki za pomoc

ps dlaczego wysłać w składek jest to, że nie wolno umieszczać linki do innych stron, kiedy tego nie zrobiłeś? Mam umieszczana tylko na lewej stronie

Original text

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Hi.

W tym momencie, gdy integracja vBET z sitemap generator jest parapet nie przełożyły linki mapa strony. vBET przekłada łączy w swoim forum, więc Google i inne pająki znajdzie i będzie indeksować przetłumaczonych stron.

Należy pamiętać, że mamy już zaplanowane rozwiązanie wspierające generowanie mapy witryny z już przetłumaczonych linki (patrz tutaj szczegóły: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8978). Nie mamy datę wydania tego jeszcze. Najpierw dodamy inne wsparcie silników tłumaczenie dla vBET3.x (teraz jest tylko w vBET4.x), a potem będziemy realizować inne funkcje - w tym wsparcie dla przetłumaczone linki do sitemap generator. Należy pamiętać, że integracja z sitemap generator nie jest w ogóle potrzebne - to tylko pomoc dla Google, które prawdopodobnie się stron indeksowanych szybciej, jeszcze te będą indeksowane i tak dzięki robotów Google.

Jeśli masz jakiekolwiek przyszłe pytania proszę zapytać

Junior Member

Translated text
    wow szybką odpowiedź, dziękuję.

Ok to dobrze, że planowane jest zintegrowanie tłumaczone adresy URL witryny.

Google prowadzi niestety tylko pewną liczbę adresów URL, które mają przekierowanie 301 więc ta funkcja będzie bardzo przydatne i ważne.
    Mam na moim forum bez tej funkcji, około 26 milionów 301 przekierowania, że Google będzie karać

Czytałem przez to tutaj: vbet4-integration-other-plugins/415-sitemap-generator-integration.html

Planowane jest również, że url Grupy dodawana do witryny?
    Do tej pory, tylko wątku URL do wstawienia.

Mam 1200 Forum wątki i 500000 są zatem tylko na forum w URL mapy witryny jest tak ważne byłoby dla mnie to jest url forum mapa strony są.
    Czy to możliwe?

Ostatnie pytanie.
    Czy możliwe jest domyślnie przez całe forum w jednym języku na inny język?

Przykład.
    Mam niemieckie forum i że będą zawsze wyświetlane i dla każdego w języku angielskim, jest to możliwe?

Bo mógłbym zrobić kopie forum na temat ich własnych domen w różnych językach
    Original text

W tej chwili mapa procedury integracji nie zawierają dodając linki forum przetłumaczonych stron. Oczywiście jest to możliwe - po prostu nie mieliśmy wątpliwości co do tego wcześniej, więc nie przejmowaliśmy się wcześniej.

Nie rozumiem pańskiego pytania o język forum. vBET zakłada, że Twoje forum ma jeden język i przekłada je na inne języki całkowicie. Gdy Twoje forum jest w języku niemieckim, to po kliknięciu angielskiej flagi całe forum jest tłumaczone na angielski-tak jak widać na naszym forum. Nie musisz wykonywać żadnej kopii forum. Również taka kopia będzie dla Ciebie bardzo drogie-dla każdej kopii wymagałby oddzielnej licencji dla vBulletin, vBSEO i vBET. Również Twoja treść w każdej kopii zmieni się niezależnie. W ogóle nie widzę sensu dla tego. Więc-bez kopania. vBET obsługuje wszystko

Więcej pytań

Junior Member

Translated text
    ok bo o nim mowa; =)

Tak już akceptowane Niemieckie Forum (URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    ), A także ma w języku angielskim użytkownik może przeczytać.
    Potem zainstalować vBET i ja na URL
    HTML Code:
    deutsch.de
    wersji niemieckiej i
    HTML Code:
    deutsch.de/en
    w wersji angielskiej. to jest ok, jeśli chcę, niemieckim i angielskim użytkownicy dzielą platformy razem.
    Ale jeśli chcę, niemieckim i angielskim użytkownicy mają własne forum, byłoby lepiej, robię kopię Forum
    Wtedy mam dwóch niemieckich forach.
    jednej domeny do
    HTML Code:
    deutsch.de
    niemieckich i jednego użytkownika w domenie
    HTML Code:
    englisch.com
    Angielski użytkowników. To pozwala użytkownikowi odczytać stare Angielski Niemiecki wkład w forum englisch.com powinny być oczywiście angielski domyślnie.

Więc miałem dwie Niezależnej Rady niezależnych każdy z własnym językiem i własną domeną.

Wyraziłem mój pomysł do zrozumienia?

Jest korzystne.
    Google nie indeksuje 10000000 stron z domeny.
    , Ale 10 milionów stron indeksowanych przez google 50 domen
    Original text
    Ostatnio edytowane przez Alpha; 28-06-11 W 15:33.

W takim przypadku nie trzeba vBET w ogóle ... Po prostu cerate 50 jeden język forum. Więc co do tłumaczeń? Proszę pamiętać, że to będzie bardzo kosztowne dla Ciebie - 50 licencji na vBulletin i być może inne płatne pluginy. Także 50 płyt zużywa znacznie więcej zasobów (procesor, pamięć).

Również w Twoim przypadku masz 50 niezależnych płyt-tworzysz 50 różnych społeczności. Z vBET masz przewagę już istniejącej społeczności, aby zintegrować z ludźmi przy użyciu innych języków ... vBET jest dobry pomysł

Junior Member

Translated text
    Niestety nie jest to takie proste.
    Mam niemieckim forum, które 1500000 postów. Te komentarze są oczywiście również dostępne we wszystkich językach.
    Podstawie tak podstawowego jak to było.
    Wiem, że mogę być 50 nowych forach tylko dlatego, że ma sens.
    Dlaczego mam się 50 nowych forach powodów pustkę, ale jeśli mam 1500000 posty jako zawartość?
    Ale tylko w jednym języku
    Ta treść stanowi czynnik ekonomiczny może być pomnożona przez tłumaczenie na różne języki.
    Tylko 100x lepiej działa na oddzielne domeny, na której Zarząd może tłumaczyć rozwój samodzielnych stanowiskach.

Pierwszym czynnikiem kosztów, jest drugorzędne. Niemiecki forum ma mniej kosztuje serwer 100-200 **** zasługi.
    Jeśli angielski kopię osiągnięcia tylko 10% godności, że nadal będzie opłacalna. Brak forum na nowy koszt serwera na istniejących serwerach nie są zajęte mieć wystarczające rezerwy. Byłoby to ponoszą tylko koszty licencji.
    Ponadto, nie chcę, aby 50 fora na raz, ale zawsze jedna po drugiej

Ale myślę, że znalazłem rozwiązanie.
    w htaccess
    HTML Code:
    #RewriteRule ^([^/]*)$ http://www.englisch.com/en/$1 [R=301,L]
    Jeżeli faktycznie działają.

Ale wracając do tematu
    OK, postaram się znaleźć kogoś, kto może się zintegrować forum URL w mapie witryny.
    Wtedy będę kupować vBET.
    Dziękuję za pomoc

i dziękuję za ten wspaniały program
    Original text

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •