Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 2 z 2

Wątek: Bardzo zainteresowani vBET. Kilka pytań

Widok hybrydowy

Poprzedni Post Previous Post   Next Post Następny Post
    Junior Member

Default Bardzo zainteresowani vBET. Kilka pytań

Wkrótce będę uaktualnienie do VBulletin 4.1.4. Czy płatnej wersji vBET pracy z najnowszej wersji vBulletin?

Mam też ogłoszenia PhotoPost na mojej stronie. Czy płatnej wersji vBET pracy z PhotoPost ogłoszenia?

W kilka tygodni będę również dodanie Visichat z gchats.com na mojej stronie. Czy wiesz, czy płatnej wersji vBET będzie również współpracować z Visichat?

Dzięki za Twój czas.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Cześć. Tak płatnej wersji vBET pracuje z vBulletin 4.1.4. Mamy już testowałem to na naszym forum testowe (wkrótce będzie również poruszamy nasze forum vBulletin 4). Soms dodatkowe szczegóły na temat vBET i vBulletin 4.1.4 znajdziesz tutaj (Jednego z naszych klientów poprosił o nowy edytor w vB4.1.4).

W tej chwili nie można potwierdzić vBET wesprze tłumaczenie stron generowanych przez Photopost ogłoszenia ani Visichat. Większość modów nie wymagają żadnych specjalnych integracji i vBET tylko tłumaczy wyniki. Nadal w niektórych przypadkach potrzebne jest specjalne integracji. Tutaj można znaleźć więcej informacji na temat integracji vBET z innych modów: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    Nie ma jasnych instrukcji jak to zrobić dla PhotoPost, nadal nie używać PhotoPost Ogłoszenia i nie wiemy tego produktu, więc nie możemy zakładać, że będzie ona funkcjonować. Nie może być odpowiedzialny za inny kod modów, i wiele modów przerwy vBulletin architektury (dlatego konieczne jest dodatkowe integracji czasem - głównie dla modów, które tworzą własne strony).
    Nie możemy też potwierdzić, że Visichat będą tłumaczone. vBET umożliwia tłumaczenie AJAX napisanych przez odpowiednie hak - jeszcze inne mody muszą korzystać vBulletin architektury odpowiednio (inaczej vBulletin nie wykona haka) i wniosek musi iść z kodem języka. Więc myślę, że pewne szczególne integracji będzie wymagane do obsługi tłumaczeń. Znowu - nie mogę powiedzieć dokładnie, bo nie używamy tego moda i nie wiem. Wciąż nie powinno stwarzać żadnych błędów.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •