Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: Wyłączenie niektórych funkcji

Senior Member

Default Wyłączenie niektórych funkcji

Powiedzmy, że chciałem wyłączyć post / PM funkcje tłumaczenia BBCode langtitle i lang BBcode. Co plugins mam wyłączyć?

Ja też nie chcę żadnych vBET komentarze w treści postu, jeśli to możliwe.

Dzięki za pomoc!

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

W takim przypadku można użyć darmowej wersji - nie ma takich działań, ale wciąż jest szybki i wykonane tylko tłumaczenia.

Jeśli chcesz, aby nowa funkcja w vBET 3.x sprawiła, że lang i langtitle BBCodes obsługują konfigurowalne-proszę otworzyć nowy wątek w http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/

Senior Member

I trzeba wydajność jak moja forum jest dość duży. Ponadto, nie wiedziałem, że darmowa wersja używane produkty!

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Tak długo, jak nie masz jeszcze żadnych postów w innych wiadomości następnie BBCode lang i langtitle nie są używane - zatem nie mają wpływu na wydajność.

Ponadto należy pamiętać, że w wersji 3.x zrobiliśmy wiele ulepszeń i następne 3.3.0 wersja będzie pełen wydajności.

Mamy cały sub-forum o wersji darmowej i w komunikatach masz naklejane wątku opisuje różnice między wersja darmowych i komercyjnych.

Jeśli jesteś już właścicielem vBET 3.x następnie degradacji do vBET 2.x wyłączy lang i bbcodes langtitle, ale również będzie korzystać najgorsze wolniej struktura DB i kod bez wielu wydajności.

Zalecamy, aby zrobić kilka kroków, tuning wydajności. Tutaj znajdziesz kilka wskazówek (patrz posty poniżej tej więcej podpowiedzi):
    Wskazówki dotyczące wydajności
    Ostatnio edytowane przez vBET; 11-12-09 W 23:12.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •