Powiedzmy, że chciałem wyłączyć post / PM funkcje tłumaczenia BBCode langtitle i lang BBcode. Co plugins mam wyłączyć?
Ja też nie chcę żadnych vBET komentarze w treści postu, jeśli to możliwe.
Dzięki za pomoc!
Powiedzmy, że chciałem wyłączyć post / PM funkcje tłumaczenia BBCode langtitle i lang BBcode. Co plugins mam wyłączyć?
Ja też nie chcę żadnych vBET komentarze w treści postu, jeśli to możliwe.
Dzięki za pomoc!
W takim przypadku można użyć darmowej wersji - nie ma takich działań, ale wciąż jest szybki i wykonane tylko tłumaczenia.
Jeśli chcesz, aby nowa funkcja w vBET 3.x sprawiła, że lang i langtitle BBCodes obsługują konfigurowalne-proszę otworzyć nowy wątek w http://www.vbenterprisetranslator.co...ture-requests/
I trzeba wydajność jak moja forum jest dość duży. Ponadto, nie wiedziałem, że darmowa wersja używane produkty!
Tak długo, jak nie masz jeszcze żadnych postów w innych wiadomości następnie BBCode lang i langtitle nie są używane - zatem nie mają wpływu na wydajność.
Ponadto należy pamiętać, że w wersji 3.x zrobiliśmy wiele ulepszeń i następne 3.3.0 wersja będzie pełen wydajności.
Mamy cały sub-forum o wersji darmowej i w komunikatach masz naklejane wątku opisuje różnice między wersja darmowych i komercyjnych.
Jeśli jesteś już właścicielem vBET 3.x następnie degradacji do vBET 2.x wyłączy lang i bbcodes langtitle, ale również będzie korzystać najgorsze wolniej struktura DB i kod bez wielu wydajności.
Zalecamy, aby zrobić kilka kroków, tuning wydajności. Tutaj znajdziesz kilka wskazówek (patrz posty poniżej tej więcej podpowiedzi):
Wskazówki dotyczące wydajności
Ostatnio edytowane przez vBET; 11-12-09 W 23:12.