Dalem rade. Nieważne.
Ostatnio edytowane przez jaryx; 07-12-09 W 23:34.
1. W ostatnich tematach na vbadvanced temat napisany po portugalsku wyświetla się razem z bbcode Code: w jaki sposób uczestniczyć Co zrobić, żeby SIĘ NIE pojawiało się? 2. Użytkownik napisał po portugalsku Temat "como faço pra participar " W treści powtórzył się Samo. O ile w treści Wszystko ładnie SIĘ wyświetla zarówno przetłumaczone Jak i NIE, aby w tytule zamiast "ç"Pojawiło Sie"FAA $". Po mojej edycji i poprawieniu FAA $ bdç Teraz Temat wyświetla SIĘ prawidłowo. Żart Co przyczyną Tego błędu? Jak temu zaradzić?
w jaki sposób uczestniczyć
1. Podaj mi proszę link pod którym mogę to zobaczyć. 2. Czy jesteś w stanie to zreprodukować - to znaczy jak napiszesz nowego posta z takim tytułem to też są krzaczki? Przy okazji łatwiej będzie jak w przyszłości, dla każdego problemu napiszesz osobny wątek
ad. 1 Znasz link ad. 2 Znasz opis Czekam
Podeślij poprzez forum. To jest jedyny oficjalny kanał, poprzez który dostarczana jest pomoc w zakresie vBET. Informacje wysyłane innymi kanałami mogą po prostu zginąć, albo zostać odebrane z innego komputera i nie być więcej dostępne dla naszego personelu. Dlatego sorki za niedogodność, ale wstukaj to jeszcze raz tutaj
Dzis na forum pojawił się nowy "kwiatek": Code: htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html Jakaś podpowiedź?
htt p://fifa.pes.com.pl/sezon-1-fifa-10-ps3-f2154/%D0%B7%D0%B0nz%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0z%D0%B8%D0%B5-23440.html
Tak - zobacz czy tytuł wątku jest wewnątrz znacznika langtitle - jak nie to dodaj (z kodem języka). Przy okazji - proszę otwieraj nowe wątki dla nowych kwestii To pomoże nam w lepszym zarządzaniu nimi
Napisał vBET Tak - zobacz czy tytuł wątku jest wewnątrz znacznika langtitle - jak nie to dodaj (z kodem języka). Przy okazji - proszę otwieraj nowe wątki dla nowych kwestii To pomoże nam w lepszym zarządzaniu nimi Faktycznie chyba nie było tego znacznika. W treści tematu również. Pytanie teraz: Dlaczego?Użytkownik ma język ustawiony na PL, choć jego adres IP jest z Rosji.Czy przy rejestracji użytkownika na forum, jest automatycznie wybierany jego język, na podstawie tego w jakim języku aktualnie przegląda forum?No i wrócił główny problem tego tematu, czyli na stronie głównej (vbcmps) ten poprawiony temat wyświetla mi się jako: [ langtitle=ru]Запись Dlatego też kontynuuję ten wątek
Ostatnio edytowane przez vBET; 11-10-11 W 00:42. Powód: Korekta BBCode
Jeśli nie masz ustawionego automatycznego wykrywania języka wiadomości, to system ufa użytkownikowi. vBET nie ustawia automatycznie języka w trakcie rejestacji - użytkownik sam go wybiera. vBET proponuje automatycznie (na dzień dobry zaznacza) język na podstawie ustawień przeglądarki a nie na podstawie IP. Jeśli chodzi o vB Advanced to aktualnie vBET ma moduł integrujący z vB Advanced Dynamics i tam langtitle będzie interpretowany. vB CMPS po prostu nie jest jeszcze zintegrowany i dlatego tam nie jest jeszcze interpretowany langtitle. Tak więc wymaga to integracji. Jeśli chcesz pomocy w zakresie integracji - proszę napisz pista w dziale integracji. Podam Ci przykładowy kod do użycia, który parsuje langtitle - trzeba go użyć w odpowiednim miejscu. vBET z czasem będzie wspierał najbardziej popularne mody. Obecnie mamy dużo pracy nad versją 3.3.0, która wyjdzei w tym tygdniu, a potem nad 4.0. Potem będziemy integrować inne mody - vB CMPS już został zgłoszony do integracji
Ok. Dziękuję. Temat do zamknięcia. ps. Nie mam uprawnień do zakładania tematów w dziale integracja... dlatego napisałem go tu: http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post1085
Zobacz Tag Cloud
Zasady na forum