Tak zrobiliśmyTeraz priorytetów zmieniła się dramatycznie
Wtedy wsparcie innych silników było tylko małe rzeczy, które sprawiły, że wiele komplikacji i nie dać nic do końcowego użytkownika, więc pracowaliśmy nad rzeczami, które były realne ulepszenia. Teraz wspieranie innych tłumaczeń API jest najważniejszą rzeczą dla vBET
Również w przypadku, gdy niektóre języki będą obsługiwane tylko częściowo przez API tłumaczenia - w najgorszym wypadku będzie po prostu zrobić podwójne tłumaczenie. Tzn. jeśli X jest obsługiwany jako tłumaczenie na angielski, ale nie Y, to będziemy się podwójne tłumaczenie. Oczywiście takie podejście obniża jakość i wydajność, tak jak napisałem - jest to najgorszy scenariusz. Musimy jeszcze sprawdzić możliwości innych API.
Wystarczy sprawdzić yahoo i nie znalazł żadnych API ... Wystarczy babelfish yahoo który jest narzędziem. Zobacz tutaj: Yahoo! Babel Fish - Tłumaczenie tekstów i tłumaczeń strony WWW - Można ją dodać jako miejsce tłumaczenie lub tłumaczenie wybrać menu. Więc to jest taka sama jak Google Translate Element. Jeśli brakuje mi czegoś, wówczas należy wysłać link do yahoo tłumaczenie API.
Możemy tymczasowo wyłączone sprzedaży vBET licencji. Dopóki nie mamy alternatywne rozwiązania do obsługi tłumaczeń nie będziemy sprzedawać więcej licencji, aby być uczciwym z naszych użytkowników.
Mamy pół roku, aby znaleźć alternatywne rozwiązanie i mam nadzieję, że znajdziemy. Jeszcze w tej chwili czasu, postanowiliśmy trzymać sprzedaży. Będziemy sprzedawać ponownie, gdy vBET będzie wspierać inne API tłumaczenie.