Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 3 z 3

Wątek: Brak licencji

Junior Member

Default Brak licencji

This text was not translated, because it is originally in Polish Witam rok temu kupiłem licencje waszego skryptu Invoice Number [*CUT*], dzisiaj po wejściu w panel nie widze mojej licencji (mimo ze skrypt używałem tylko raz) wyswietla mi sie informacje ze mam kupic jeszcez raz, czegos tu nie rozumiem? zaplacilem dokladnie 2010-04-25 za licencje a nagle ona znika? co jest?
    Ostatnio edytowane przez vBET; 23-05-11 W 21:33. Powód: ochrony numeru licencji

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

masz rację - mam szczegółach faktury. Transakcja ta jest związana z innego konta użytkownika. Korzystasz z konta użytkownika bez licencji (innego konta użytkownika mają tej licencji). Czy możesz wyjaśnić dlaczego?
    Dzięki za wniosek
    Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 23-05-11 W 20:29.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

This text was not translated, because it is originally in Polish Witam. Jak Kamli sprawdził licencja nie znikła, po prostu należy do innego konta. Po prostu proszę zaloguj się na konto z którego kupiłeś licencję i tam będziesz miał opcje związane z zarządzaniem licencją Tak więc nic nie zginęło - po prostu zapomniałeś z jakiego konta kupiłeś licencję Jeśli potrzebujesz pomocy, to Kamil wyśle Ci PM z nazwą konta. Napisz proszę, czy już jest OK, czy potrzebne Ci przypomnienie?
    Ostatnio edytowane przez vBET; 23-05-11 W 21:35.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •