Czytałem na forum że VBSEO mod rzeczywiście boli moje forum w taki sposób, że opisane jest?
Wiem, że to ponad rok, A ty facet zrobić fuck-mnóstwo pracy nad nią od tamtej pory, i choć powinien mieć stały ich, czy nie istnieje.
Czytałem na forum że VBSEO mod rzeczywiście boli moje forum w taki sposób, że opisane jest?
Wiem, że to ponad rok, A ty facet zrobić fuck-mnóstwo pracy nad nią od tamtej pory, i choć powinien mieć stały ich, czy nie istnieje.
Hi. Tak, wiemy, że vBSEO opisano kilka punktów, dlaczego stary vBET zaszkodzi SEO. Dlatego zadbaliśmy o każdy argument wskazywany przez zespół vBSEO i pozbędziemy się problemu poprzez poprawę vBET.
Tak jak zauważyłeś, to była stara dyskusja i to już nie jest prawdziwe. vBET jest przyjazny dla SEO. Wspieramy linki SEO. Wspieramy linki tłumaczenie .I myślę, że nawet powinniśmy podziękować vBSEO zespół za wskazywanie nam, jak poprawić nasz produkt![]()
Od tego czasu ranga strony naszego głównego wzrostu formy od 0 do 5 i mamy ruchu z całego świata. Więc jestem pewien, że vBET nie skrzywdził naszego forum
Należy również pamiętać, że od tego czasu nie tylko poprawiliśmy vBET w obszarze SEO, dodajemy również wiele nowych funkcji i poprawę wydajności poprzez dodanie obsługi dla pełnej pamięci podręcznej plików dla gości i pamięci podręcznej
Jeśli masz więcej pytań, proszę zapytać, chętnie pomagają![]()