Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 2 z 2

Wątek: Świetny pomysł, świetny produkt :-)

Junior Member m_k's Avatar

Default Świetny pomysł, świetny produkt :-)

Widziałem w bezpłatnej wersji tego ostatniego nocy u vbulletin.org i przyszedł tutaj, aby dowiedzieć się więcej - musi powiedzieć, że to świetny pomysł, zwłaszcza część o uzyskanie witryny indeksowane w 52 językach :-)

Ja wziąłem więc kopię gęsią skórkę na nowym miejscu znajduję się w budynku, instalacja poszła dobrze bez żadnych poważnych incydentów. Jedna uwaga odnośnie tego jednak dla tych z was, którzy używają vbSEO - wprowadzenie zmian do forum_ROOT/posiada/funkcje_vbseo_createurl.php przed importowania produktów vbenterprisetranslator.xml pliku

I sugerują, że instrukcje również wspomnieć o tym na górze, coś takiego jak "Jeśli używasz vbSEO należy modyfikować tego pliku". Jeśli nie zrobisz tego pierwszego nie będzie w stanie wykorzystać swoje admincp Dopóki tego nie zrobisz.

I jeszcze nie zorientowali się, jak go grać miło z moich Katalog Linki vBadvanced i vBGallery PhotoPost, ale jestem pewien, że zostanie rozwiązany wkrótce.

Co mnie miłości do tej pory jest raport z mojego mapa vbSEO generator dziś rano, że pokazuje dodatkowe 42k adresów zostały utworzone od zainstalowałem mod :-)

Jeśli chcesz zobaczyć go w akcji spojrzeć -> TheCHS ~ Charleston Forum
    Ostatnio edytowane przez m_k; 04-12-09 W 21:57.

Junior Member m_k's Avatar

5 dni później, a ja zaczynam zobaczyć obcych stron język uzyskać indeksowane w Google :-)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •