Widziałem w bezpłatnej wersji tego ostatniego nocy u vbulletin.org i przyszedł tutaj, aby dowiedzieć się więcej - musi powiedzieć, że to świetny pomysł, zwłaszcza część o uzyskanie witryny indeksowane w 52 językach :-)
Ja wziąłem więc kopię gęsią skórkę na nowym miejscu znajduję się w budynku, instalacja poszła dobrze bez żadnych poważnych incydentów. Jedna uwaga odnośnie tego jednak dla tych z was, którzy używają vbSEO - wprowadzenie zmian do forum_ROOT/posiada/funkcje_vbseo_createurl.php przed importowania produktów vbenterprisetranslator.xml pliku
I sugerują, że instrukcje również wspomnieć o tym na górze, coś takiego jak "Jeśli używasz vbSEO należy modyfikować tego pliku". Jeśli nie zrobisz tego pierwszego nie będzie w stanie wykorzystać swoje admincp Dopóki tego nie zrobisz.
I jeszcze nie zorientowali się, jak go grać miło z moich Katalog Linki vBadvanced i vBGallery PhotoPost, ale jestem pewien, że zostanie rozwiązany wkrótce.
Co mnie miłości do tej pory jest raport z mojego mapa vbSEO generator dziś rano, że pokazuje dodatkowe 42k adresów zostały utworzone od zainstalowałem mod :-)
Jeśli chcesz zobaczyć go w akcji spojrzeć -> TheCHS ~ Charleston Forum