Text automatically translated from: Greek to: Polish
Translated text
Ten tekst oczywiście jest napisany w języku greckim

Na pierwszy widziałem aktualizacji syngekrimeni do vBulletin miałem szczególne uczucie, dzięki czemu 2chch instalacji wszystkich członków naszego forum byli zachwyceni! Nagle znikąd zaczęły się pojawiać i użytkowników z innych krajów i są pewni, że było to wynikiem upgrade!

Jedynym problemem jest to (i jest z pewnością problem w moim forum, bo mam zainstalowane wiele ulepszeń i programów / plugins, ale może serwera, na stronie) jest powolną i natłoku danych w codziennych kopii zapasowych, które automatycznie forum .

Oczywiście wyłączone buforowanie i 1,2 Gb nie kopii zapasowej systemu na dobę (aferesa i obrazy z bycia w bazie danych) wielkości codziennych kopii zapasowych spadła do około 360 MB.

Teraz mam wyłączone cache i mam tylko 4 główne języki mogą wybierać członków forum.

Więc czekam niecierpliwie na 2 rzeczy. 3.ch kwestią, która ma poprawić kwestię czasowego składowania, i oczywiście wkrótce się zmieni w serwisie hostingu strony.

Kiedy okoklirothei wersji 3x i gdy prędkość mojego forum wzrosła do poziomów, które są tutaj pewne, że członkowie ruchu i odwiedzających forum podwoi, a może trzy konkretne aktualizacji.

Podziękować
Nektarios Zogkos
Original text