Dobra, i redid wszystkie etapy instalacji (ale były już zrobione poprawnie) i sprawdzone curli iconvCode:additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.iniFlagi nie są wyświetlane .. tłumaczenie nie działa ... co robić?Code:Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*
Ostatnio edytowane przez wowglider.de; 12-04-11 W 14:30.
ok, proszę zaktualizować wszystkie vBET pliki z folderu przesłać jeszcze raz:
- Vbenterprisetranslator_seo.php musi być w głównym folderze
import po raz kolejny product.xml plik z nie--upload folderu.
Twój htaccess wygląda dobrze, hmm proszę przeredagować swoje vbseo złożony do pierwotnej postaci
i po wszystkie zmiany - sprawdź vBET.
Jeśli nadal nie działa, prosimy o przesłanie do mnie przez PM swoje admincp i FTP szczegóły i będzie to sprawdzić
I już to 3 razy. Wyśle się zalogować.
ok czekam na dane.
Jak długo powinienem czekać? Moja strona jest coraz deindexed, ive wysłać wszystkie informacje!
To wsparcie jest coraz worser i worser .... jeśli nie jest to stałe do piątku usunę moje subskrypcji.
Wysłałem jeszcze raz wszystkie pliki vBET - nadal nie działa, sprawdziłem swoje htaccess -. Wszystko jest ok, ale nadal nie działa.
I zintegrowane plików vBSEO z vBET - nadal nie działa.
Wszystkie pliki konfiguracji wygląda dobrze. Teraz trzeba sprawdzić konfigurację w admincp, ale nie można korzystać z admincp dane z PM - możesz sprawdzić moje dane dostępu do admincp jeszcze raz?
po drugie, można spróbować wyłączyć vBSEO i spróbuj użyć vBET, może mamy konflikt.
I z edytowanych plików szybowiec-forum.de, To jest ok?
Flagi są dobre obecnie pracuje. (Tłumaczenie adresów URL zbyt)
Zauważyłem, że czasami cały tekst znika, a czasami tekst jest tłumaczony dobre. Być może mamy problem z połączeniem do google.
Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 19-04-11 W 22:26.
teraz grzywny pracy, zrobiłem to samo jak ty, ale działa teraz .. używasz beta plików?
ale można usunąć marki ponownie?
Informacje vBET usunięte.
Możesz więc potwierdzić, że teraz wszystko jest ok?