Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12
Wyniki 11 do 15 z 15

Wątek: Zaawansowane wyszukiwanie nie wykazuje żadnych wyników

Senior Member

Hi,

Nie, nie jesteś wyszukiwania poprawnie. "Führerschnur" pojawia się tylko w wynikach wyszukiwania, ponieważ nie zawsze jest tłumaczone przez Google tj. określenie "Führerschnur" pojawi się na japońskiej wersji mojego forum, francuskim, rosyjskim itp. itd. Dlatego jest ona zwracana na poszukiwania. Musisz szukać tłumaczone określenie - coś, co można zobaczyć na forum, po przełączeniu na inny język.

Spróbuj poszukać jak to opisałem w post # 9 powyżej ... zobaczysz o co mi chodzi.

Senior Member

Wszelkie wiadomości na ten żuchwy?

Senior Member

Uderzenie to jeszcze raz, jak temat jest oznaczony jako "rozwiązany", nawet jeśli problem pozostaje.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Hi. Niestety Kamil nie przegapisz odpowiedź. Należy pamiętać, że błąd został w kodowaniu, więc nie było wyników na wszystkich postaci przetłumaczonych stron. Błąd ten został poprawiony i dlatego został rozpatrzony rozwiązany.

Informacje o wynikach wyszukiwania-vBET nie obsługuje w tym momencie tłumaczenia wyszukiwanego frazy. Otwórz nowy wątek w żądaniu funkcji z tym

Senior Member

Czy nie Michał. Dzięki.

Strona 2 z 2 FirstPierwszy 12

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •