Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
I zostały z wykorzystaniem vBET od gałęzi 2.X i zostały aktualizacji po drodze. i tylko uaktualnić do 3.2.2.
teraz, gdy klikam na flagi, i zauważyć zmiany adresu URL, jak również. jednak czasami strona ładuje się poprawnie, ale inne czasy, i po prostu się biała strona z napisem "nie znaleziono strony". moja strona jest informedtrades.com. Mam vbseo zainstalowane.
Widziałem kilka osób zgłaszających podobne doświadczenia, ale nie widziałem nikogo o tym mówić występuje tylko raz na jakiś czas, ani nie widzę ludzi, którzy tylko mieli problem po tym najnowsze uaktualnienie. Przepraszam, jeśli było to już omówione i brakowało mi go.
I zostały z wykorzystaniem vBET od gałęzi 2.X i zostały aktualizacji po drodze. i tylko uaktualnić do 3.2.2.
teraz, gdy klikam na flagi, i zauważyć zmiany adresu URL, jak również. jednak czasami strona ładuje się poprawnie, ale inne czasy, i po prostu się biała strona z napisem "nie znaleziono strony". moja strona jest informedtrades.com. Mam vbseo zainstalowane.
Widziałem kilka osób zgłaszających podobne doświadczenia, ale nie widziałem nikogo o tym mówić występuje tylko raz na jakiś czas, ani nie widzę ludzi, którzy tylko mieli problem po tym najnowsze uaktualnienie. Przepraszam, jeśli było to już omówione i brakowało mi go.
i powrócił do vBET 312, że działa poprawnie. tak, problem jest związany z jakąś różnicę pomiędzy 312 i 322. również, kiedy i powrócił do 312, pierwszą rzeczą, i nie była produktem zastąpić. problem nadal się utrzymywały. wtedy, gdy i przesłane pliki z 312, które zdawały się rozwiązać problem. tak, być może problem dotyczy edycji plików pomiędzy 312 i 322.
Warto również zauważyć, że mam vbblogs zainstalowany. nie wpłynęły na wszystkich, adres URL w blogach nie były pisane w obcych znaków. ani w 322, ani 312.
Naprawdę chciałbym, aby skorzystać z nowych funkcji 322. Czy mimo to mogę zrobić, że w świetle sytuacji?
dzięki
Simit
DODANO: i oczywiście mam najnowszą wersję vbseo zainstalowany.
Ale nie zmieniaj go ręcznie. Taki wzór jest w wielu miejscach w konfiguracji vBSEO. Proszę PM mi dostęp do informacji CP vBSEO i dowiem się, który parametr konfiguracji jest za to odpowiedzialny.
Jest to realizowane przez vBSEO - vBET ma nie wykonane takie zamienniki. Musisz odpowiednio skonfigurować vBSEO. Może masz opcję, aby zachować nie Espagnol znaków, jakie ans również skonfigurować ręcznie w FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php parametr $ Vbseo_custom_char_replacement. Dzięki, że będziesz w stanie pracować z tłumaczone URL i zachować istniejące URL dla ojczystego języka jako te, w których.
Jest to adres URL, gdzie polskich liter (np. SAEC) został zmieniony, dzięki $ Vbseo_custom_char_replacement i wciąż zachowuje wszystkie inne nie angielskie litery. Jest to taki sam link Japoński: