Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 9 z 9

Wątek: Problemy z pamięcią

Senior Member

Default Problemy z pamięcią

Nie wiem, czy to jest związane z Vbet, ale zaczęło się dziać po tym, jak ją zainstalowałem, więc zapytam tutaj.

Dostaję następujące błędy po kliknięciu na "lubi" otrzymał Vbseo i "Lubi Biorąc pod uwagę" przyciski na stronie profilu użytkownika:

PHP Code:
    Fatal errorAllowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error
    Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytesin /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458 
    Jak mówię, to zaczęły się dziać po zainstalowaniu vBET ale myślę, że będę potrzebować coachingu tutaj, ponieważ dane nie pasuje do objawów.

Informacja o pamięci:

Z phpinfo: memory_limit Lokalne - 128M Master - 128M

Od php.ini:
    PHP Code:
    Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars 2048

suhosin
    .request.max_vars 2048

suhosin
    .cookie.encrypt Off

suhosin
    .memory_limit 32M

suhosin
    .session.encrypt Off 
    Vbulletin: Limit pamięci PHP 32M

Pamięć serwera w użyciu w momencie: 25,00% (262.136 z 1.048.576)

Komunikaty o błędach sugerują, że potrzeba zwiększenia pamięci, ale nie widzę żadnych innych objawów brak pamięci podczas korzystania z forum i nie mam żadnych raportów z moich członkach. Zakładam jednak, że będą one także widząc "Lubi" błąd krytyczny.

Czy faceci spotkali się z problemów, takich jak ten podczas korzystania vBET? Byłbym wdzięczny za wszelkie wskazówki, co należy spróbować.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

hello,
    Ok będę go przetestować na moim forum. Możesz po prostu spróbować, że vBET podejmowaniu tej kwestii - po prostu wyłączyć vBET i spróbuj zrobić to ponownie - Jeśli problem istnieje i stil vBET jest wyłączony - to nie jest vBET problemu. Jeśli problem zniknie - to jest problem vBET i będzie to naprawić.

Po drugie - można zwiększyć limitu memory_limit w php.ini do 64 MB i ponownie uruchomić serwer. (Proszę tylko czytać na ten temat w google).
    z vBET masz 52 więcej treści i 52 więcej użytkowników na forum (jeśli masz wszystkie języki włączone) - koszt pamięci serwera. Jesteśmy nadal workin do vBET bardziej wydajne (nowe światło dzienne ujrzy już wkrótce).
    Tutaj masz listę hinst:http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Dzięki
    Ostatnio edytowane przez kamilkurczak; 15-03-11 W 18:41.

Senior Member

Dziękuję. Zainteresowałbym się pańskie wyniki. Wyłączyłem Vbet i przeładowałem stronę 'Likes'. Teraz po prostu dostaję pustą białą stronę-brak błędu pamięci. Również nie do końca to, co byłem po

Będę czekał, aby usłyszeć, co można odkryć na swojej stronie testowej przed I nawet ustawienie pamięci w php.ini.

Senior Member

Mogę edytować moje php.ini i zwiększyliśmy limit pamięci 64M, a następnie wznowiony Apache ale vBulletin wydaje się ignorować to ustawienie i jest nadal narzekają, że brak pamięci istnieje (te same błędy, jak napisałem w post 1).
    Ostatnio edytowane przez norku; 16-03-11 W 00:22.

Senior Member

Hi,

Czy udało Ci się powtórzyć błąd? Nie mogę zrozumieć, dlaczego Vbulletin AdminCP pokazuje 32M limit pamięci, gdy php.ini ma 64M.

nie, nie mogę odtworzyć na moim forum test (i kliknięciu na przyciski lubi na stronie użytkownika).
    Czy restart serwera po zmianie w php.ini?
    Poproś o to swojego dostawcy hosta

Senior Member

Tak, po ponownym uruchomieniu Apache zmieniające php.ini, ale to nie miało wpływu. Bardzo dziwne. Sprawdziłem ogólnego zużycia pamięci i był znacznie poniżej 32M tak więc bardzo dziwne, że jestem coraz tych błędów pamięci. Poprosiłem mojego hosta do zbadania tej.

Senior Member

Rozwiązany. Miałem niekompletne php.ini w katalogu głównym. Wszystko działa poprawnie teraz.

ok dla tego potwierdzenia rozwiązany

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •