Nie wiem, czy to jest związane z Vbet, ale zaczęło się dziać po tym, jak ją zainstalowałem, więc zapytam tutaj.
Dostaję następujące błędy po kliknięciu na "lubi" otrzymał Vbseo i "Lubi Biorąc pod uwagę" przyciski na stronie profilu użytkownika:
PHP Code:
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862
Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458
Jak mówię, to zaczęły się dziać po zainstalowaniu vBET ale myślę, że będę potrzebować coachingu tutaj, ponieważ dane nie pasuje do objawów.
Informacja o pamięci:
Z phpinfo: memory_limit Lokalne - 128M Master - 128M
Od php.ini:
PHP Code:
; Suhosin Settings.
suhosin.post.max_vars = 2048
suhosin.request.max_vars = 2048
suhosin.cookie.encrypt = Off
suhosin.memory_limit = 32M
suhosin.session.encrypt = Off
Vbulletin: Limit pamięci PHP 32M
Pamięć serwera w użyciu w momencie: 25,00% (262.136 z 1.048.576)
Komunikaty o błędach sugerują, że potrzeba zwiększenia pamięci, ale nie widzę żadnych innych objawów brak pamięci podczas korzystania z forum i nie mam żadnych raportów z moich członkach. Zakładam jednak, że będą one także widząc "Lubi" błąd krytyczny.
Czy faceci spotkali się z problemów, takich jak ten podczas korzystania vBET? Byłbym wdzięczny za wszelkie wskazówki, co należy spróbować.