Hi,
mojej domeny jest 4 lat. I nigdy nie miał problem przed z google.
Muszę powiedzieć, że miałem dużo URL indeksowanych w przetłumaczonych wersjach językowych. Więcej niż forum vBET i innych widziałem.
Ostatnio edytowane przez pepito69; 05-03-11 W 11:10.
I odinstalować mod vBET, usunie wszystkie zasady relationed do vBET, czekać 4 dni i ponownie od zera.
Nie jestem pewien, czy to pomoże, więc za każdym razem zobaczyć kilka
stało się po prostu się odinstalować, i zacząć od początku?
Google wydaje się mieć poważne problemy z innymi, coraz dalej od
coś nic, i za każdym razem wydaje się być dobry, a następnie
wysypisk google po tobie, google prawie kontroluje nasz destinty,
i google nie było wiadomo, że fair play albo ... google dość
wiele kontroli w Internecie, co dzieje się na Intenet i
, co chcą widzieć się w Internecie, ale nie jestem ekspertem,
ale słyszę te same historie ole ... Mam gorącą stronę internetową, teraz wszystkie
Nagle google nie pokazuje mi miłość już ... i domen
które były gwiazdy i generuje ruch, okazują się bardzo mało ...
Moje domeny jest bardzo, bardzo nowe ... to w dół, jak 2 dni, i straciłem
około 70 linków, nie jestem pewien, czy to już nadchodzi, lub
nie mogę stracić tych linków, bo spadł na 2 dni, a
z mojej strony jest tak nowe, dlaczego ja się tak szybko backlinks?
Google jest dziwne, ale nie są tu by pomóc, ale
tutaj, aby zarabiać pieniądze i pomóc się najpierw ....
a czasami, nawet najmniejsza zmiana miejsca może zająć się .... ponieważ większość z nas
naprawdę nie wiem, jak działa system, a następnie wykonujemy drobne zmiany witryny, a następnie zaczynamy
utraty ton ruchu i naszą pierwszą myślą jest to wina google.
Ostatnio edytowane przez dsimms; 05-03-11 W 18:51.
Powiem ci w ciągu kilku tygodni, mam zbyt wiele czasu ... dzięki anyway.
Istnieje możliwość, aby być moja wina, mam ją odkryć.
Jak już wspomniałem moja strona jest bardzo nowa. ma szczyt o
1400 łączy w zaledwie dwa tygodnie potem przestał. Nie jestem pewien
co się dzieje teraz, wydaje się tracić jak 20-50 linków na
dzień teraz, więc nie jestem pewien, co to jest uszkodzony, miejmy nadzieję, że nie jest
vBET, ale kto wie w tym momencie. Mam niepełnosprawne mod, który
było podejrzenie, że czarny kapelusz, więc mam nadzieję, że jest to problem,
teraz, że mam wyłączone mod to zrobić dzień kilka dni / tygodni
się dowiedzieć, czy moje linki zatrzymać spadek i zacznie rosnąć ponownie, ale
następnie ponownie może być w ogóle nic, ale taniec piaskownicy, lub google ....
ale z przypadku 4 lata miejscu starego, nie powinny być piaskownicy.
Skąd wiesz, że tylko vBET linki są usunięte?
Proste, wystarczy wpisać w Google Site Search:www.yourdomain.com / forum / toSkąd wiesz, że tylko vBET linki są usunięte?
Zmiany liczby linków indeksowane przez google to spowodowane prawdopodobnie różnych serwerach Google, nie są one indeksowania taką samą liczbę adresów URL, i nie więcej niż 50 serwerów.
za każdym razem zrobić:
strony:www.yourdomain.com
łączy się z jednego serwera google.
Proszę nam powiedzieć, gdzie w narzędzia dla webmasterów jest napisane, że Google nie lubi przetłumaczonych stron? ... Również tutaj zawartość nie jest automatyczna - tłumaczenie jest automatyczna - zawartość jest autentyczna z bardzo posty napisane przez bardzo użytkowników.
Google nie jest przeciwko przetłumaczone kontekście - dowodem na to jest wiele forów pomocą vBET i indeksowane. Możesz po prostu sprawdzić to w przykładzie na naszej stronie. Jeśli Google był przeciwny wówczas nie byłoby indeksowane. Nawet to bardzo wątku Nowa jest już indeksowane w innych językach (sprawdzałem na polski), co łatwo dowodów, że Google jest indeksowanie stron tłumaczenia.
Jest to więc problem nie ogólny.
W tym vBET chwili nie działa na forum - więc nie jesteśmy w stanie pracować na swój problem i nie daje żadnych innych wskazówkę, że - proszę włączyć vBET. Cokolwiek było przyczyną problemu, wyłączając vBET udało ci się na stałe. Nigdy nie będzie indeksowana przetłumaczonych stron, jeżeli nie będzie miał przetłumaczonych stron na forum. Jak napisałem - nie wiemy teraz, co było przyczyną. Może nawet coś czasowego na stronie Google, co może wrócić jak to było bez zmian. Być może ... Teraz to nie problem jest już - teraz już nie masz vBET więc w tej chwili jest to rzecz normalna, że nie masz indeksowane przetłumaczonych stron - bo teraz nie ma przetłumaczonych stron. Proszę pierwszej turze vBET na.
Jestem sprawdzania wątku od początku tak mi przykro jest fomething już napisane. Sprawdziłem plik robots.txt i tam zobaczyłem wird treści, takie jak:
Disallow: / forum / pt / * tryb
Jak wiem, robots.txt nie obsługuje symboli wieloznacznych, takich jak * - może to być częścią problemu. Nie powinno, bo powinno być to, że połączenia z dokładną początku URL: / Forum / pt / * tryb nie powinny być indeksowane, ale może coś się zmienia w Google roboty i teraz nie wprowadzić żadnych linków, zaczynając od: / Forum / pt / (W przykładzie, ponieważ znaki * nie są dozwolone i czytania URL zatrzymuje się na ten znak, nie dając prawo do indeksowania wszystkich przetłumaczonych stron). To byłoby jakieś wyjaśnienie swojej sytuacji, ponieważ widzę, że zasady takie jak dla wszystkich językach.
Po raz kolejny nie powinny być powodem tutaj, ale innej drogi nie należy używać znaków * w odrzucić zasady, więc może to ma coś wspólnego z problemem. Proszę o usunięcie / komentarz tych zasad.
Należy również sprawdzić, co dla webmasterów mówi ci o link, który został zablokowany przez robots.txt. Oczywiście teraz - bo wyłączone vBET - możemy mieć złe narzędzia dla webmasterów analizować, bo tłumaczone linki nie istnieje już na forum. Więc jeszcze raz - najpierw włączyć vBET, po czym w tej chwili musimy poczekać, ponieważ narzędzia dla webmasterów nie pokazują rzeczywistych danych - historyczne (i nie wie, kiedy jest aktualizowana). Więc najpierw włączyć vBET. Następnie, jeśli w ciągu 2 tygodni nic się nie zmienia zbadamy jest więcej. Byłoby łatwiej, gdyby vBET będzie cały czas włączony, teraz będziemy mieli dodatkowe rzeczy - czas reakcji Google ...
Ostatnio edytowane przez vBET; 06-03-11 W 22:56.
robots.txt nadal nie uproszczona i jest potencjał ekspres do wydania. A jeśli przeczytasz mój poprzedni post tutaj widać potencjał wyjaśnienie dlaczego tylko przetłumaczonych stron nie indeksowane z powodu robots.txt - potencjalne - nie mogę ostatecznie powiedzieć, że ekspres do wydania, ale również nie należy definitywnie powiedzieć, że nie jest, zwłaszcza, że masz tam nielegalne oświadczenia.